Jean Paul GaultierScandal Pour Homme toaletna voda polnilna za moške

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme toaletna voda polnilna za moške
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme toaletna voda polnilna za moške
Novost
Brezplačna dostava
100 ml
108,15

Na zalogi | Koda: JPG04317
1
Darilo za vas
Darilo ob nakupu Jean Paul Gaultier parfumov in darilnih setov. V košarici lahko izbirate med več možnostmi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 3. 12. 2021
Osebni prevzem
petek 3. 12. 2021

Kdo je ta elegantni mišičnjak z boksarskimi rokavicami, ki je pravkar zasedel prestol zmagovalca? To ste vi in pa moška toaletna voda Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme na vaši koži, ki vas je obdala s kraljevsko avro. Množice bodo norele za vami, saj vedno premagate nasprotnika.

  • orientalska dišava z lesnimi toni, ki jo je mogoče ponovno napolniti
  • moška različica ženske dišave Jean Paul Gaultier Scandal
  • predstavljena leta 2021

Sestava dišave
Kot prvi vas bodo pritegnili žajbljevi toni v kombinaciji z mandarino. Trenutek kasneje se bo že povsem razvilo jedro celotne dišavne sestave, in sicer pražena semena fižola tonka s sladkim toplim vonjem, ki ga harmonično dopolnjuje karamela. Bazne note ustvarja vetiver, ki pride najbolj do izraza med izzvenevanjem vonja.

Zgodba dišave
Udarna, čutna, energična in izjemno zasvajajoča! Takšna je dišava Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme. Samo enkrat jo boste povohali in že vas bo izstrelila med zmagovalce, kar napoveduje tudi steklenička s pokrovčkom v obliki krone in pokala za prvaka.

Telo stekleničke ne tvori natančnega kvadrata in je tako podobno boksarskemu obroču, ki prav tako ni povsem kvadraten, ko se nanj opira boksar s širokimi rameni. Rdeči žamet na ovojni škatlici je v popolnem kontrastu s sivo-modro dišavo. Obraz dišave sta postala Parker Van Noord, ki izžareva eleganco, in ekstravagantna manekenka Imaan Hammam.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
muškatna kadulja
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
karamel
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver
Vrsta dišave
orientalske, lesne

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.