Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! parfumska voda za ženske

Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! parfumska voda za ženske
Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal! parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
80 ml
108,00

Koda: JPG04173 | Na zalogi
1
DPD
petek 29. 1. 2021

Opis parfuma Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal!
Sestava

Nenavadno! Nenavadno! Kot bi slišali odzive svoje okolice, kadarkoli na vaši koži začne dišati grandiozna parfumska voda za ženske Jean Paul Gaultier So Scandal! Kdo je dejal, da škandal ne more biti še bolj škandalozen?! Nemira namreč ni nikoli zadosti.

  • veličastna cvetlična, hkrati pa elegantna dišava
  • za ženske, ki se želijo zabavati, imajo stil in se ne bojijo ekstravagance
  • navezuje se na ikonične dišave Scandal s še bolj izrazito cvetlično noto

Sestava dišave
V prvem trenutku začutite sladek in globok pomarančni cvet, ki v vonj prinaša eleganco. Omamen jasmin daje čutnost, popolnoma pa je z njim usklajen vonj tuberoze. Ves čas vas bodo spremljali mlečni toni, ki pridejo najbolj do izraza po tem, ko se umaknejo omamne rože, in v vas prebudijo novo odvisnost.

Zgodba dišave
Ženske noge v barvi zlata v skoraj škandaloznem položaju štrleče v zrak? To ne more biti nič drugega kot dišava Jean Paul Gaultier So Scandal! Tudi tokrat je steklenička okrašena s skoraj neskončno dolgimi seksi nogami, v primerjavi s svojimi predhodniki pa je zdaj steklo višje, okrašeno z elegantnim plisirom in barva dišave ima bolj temen eleganten odtenek rožnate.

Haute couture ustvarjanje znamke Jean Paul Gaultier se odraža tudi v tej dišavi. So Scandal! prinaša še bolj izrazito cvetlično dišeče doživetje kot kadarkoli prej. Obraz, hkrati pa muza za serijo dišav Scandal je vedno očarljiva Irina Shayk, ki zgodbo in značaj te zasvojljive ženske dišave popolnoma uteleša.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomarančni cvet
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
tuberoza, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mlečni toni
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Jean Paul Gaultier

Tvorba francoskega modnega oblikovalca Jeana Paula Gaultierja je utelešenje uporništva, čutnosti in svobode. Sproščen stil ulice je prenesel na modne brvi in modo z modnih brvi nazaj na ulice. Ni kar tako dobil vzdevka „enfant terrible“ mode.

Prvo lastno modno kolekcijo je Jean Paul Gaultier predstavil že sredi 80-ih let minulega stoletja. Pozneje je oblikoval danes že ikonična oblačila za pevko Madonno in kostime za vrsto filmov.

Tipične poteze svoje modne tvorbe preslikava tudi v svoje dišavne sestave, ki presenečajo že več kot 20 let. Prvi parfum Jean Paul Gaultier je bil predstavljen leta 1993 in v tradiciji uspešnih dišav blagovna znamka nadaljuje do danes. Na primer nenavadna parfumska voda Jean Paul Gaultier Scandal iz leta 2017 ponovno provocira ves svet.

Recenzija Jean Paul Gaultier Scandal So Scandal!