Jeanne ArthesRocky Man Black toaletna voda za moške

Jeanne Arthes Rocky Man Black toaletna voda za moške
Jeanne Arthes Rocky Man Black toaletna voda za moške
100 ml

Koda: JAR4658 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na parfume. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Jeanne Arthes Rocky Man Black
Sestava

Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Jeanne Arthes Rocky Man Black . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam.

  • začimbna dišava
  • vesel je bo vsak sodoben džentelmen
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Vrsta dišave
začimbne

O blagovni znamki Jeanne Arthes

Francoski parfumi, ki odlično poudarijo vašo karizmo in poskrbijo, da vaša osebnost pride do izraza. To so dišave blagovne znamke Jeanne Arthes, med katerimi boste zlahka našli svoj novi najljubši vonj po dostopni ceni.

Zgodba blagovne znamke Jeanne Arthes se je začela pisati leta 1978 v francoskem mestu Grasse, svetovni zibelki parfumov. Ustanovil jo je Bernard Perrin in s tem položil prvi temelj za razvoj uspešnega podjetja, ki ima danes v svojem portfelju preko 100 dišav za moške in ženske. 

Preizkusite, denimo, sadno dišavo za ženske Jeanne Arthes Amore Mio, priljubljeno moško toaletno vodo Jeanne Arthes Sexy Boy ali žensko parfumsko vodo Jeanne Arthes Love Generation Rock. 

Recenzija Jeanne Arthes Rocky Man Black