Jeanne en Provence Pivoine Féerie

tekoče milo za roke potonika

Jeanne en Provence Pivoine Féerie tekoče milo za roke potonika
Jeanne en Provence Pivoine Féerie tekoče milo za roke potonika
500 ml
9,90

Koda: JEP0043 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Jeanne en Provence Pivoine Féerie
500 ml | 9,90

Opis izdelka Jeanne en Provence Pivoine Féerie

Tekoče milo Jeanne en Provence Pivoine Féerie skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.

Lastnosti:

  • odstranjuje umazanijo in bakterije
  • preprečuje suho kožo
  • kožo osveži in ji doda vitalnost

Navodilo za uporabo:
Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Jeanne en ProvenceFrancoska naravna kozmetika in parfumi Jeanne en Provence vam prinašajo edinstveno vzdušje razcvetelih hribov jugovzhodne Francije. Luksuzni izdelki Jeanne en Provence izdeluje družinsko podjetje v mestu Grasse, ki velja za glavno mesto parfumov.

Prav na to tradicijo se je leta 1978 navezal ustanovitelj blagovne znamke Bernard Perrin, ki se je odločil ponuditi strankam popolnoma prefinjene parfume iz sestavin, ki so tipične za območje Provanse. Leta 2012 se je njegov sin odločil asortiment blagovne znamke Jeanne en Provence razširiti s prvovrstno kozmetiko, ki bo izkoriščala učinke čistih esencialnih olj in rastlin iz blizke okolice Grasse.

Naravna kozmetika Jeanne en Provence je visoko kakovostna, negovalna, avtentična in vašo kožo popolnoma nadišavi. Trenutno je blagovna znamka Jeanne en Provence dostopna v več kot 40 državah po vsem svetu in zanimanje zanjo nenehno narašča.