Jesus Del Pozo Halloween Kiss

toaletna voda za ženske 100 ml

Jesus Del Pozo Halloween Kiss toaletna voda za ženske 100 ml
Jesus Del Pozo Halloween Kiss toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
22,20

Koda: JDP0010 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Jesus Del Pozo Halloween Kiss
100 ml | 22,20

Opis parfuma Jesus Del Pozo Halloween Kiss

Jesus Del Pozo Halloween Kiss je cvetlično-sadni parfum, naslednji iz kolekcije dišav Halloween. Na trg je bil uveden leta 2008. V nasprotju s prejšnjim parfumom je bolj romantičen in čuten. Že samotna oražno-roza steklenička opozarja, da se znotraj skriva sočna kompozicija eksotičnega sadja in cvetov. Dišava se razvija od sadnih tonov hruške, lubenice, pomaranče in ribeza proti cvetličnemu srcu, ki ga ustvarjajo gardenija, frezija, orhideja in potonika. Osnova dišave je lesna z vaniljevimi toni, pačulijem in fižolom tonka.

Dišava je primerna za vsa obdobja leta in je namenjena zlasti za ženske, ki uživajo v življenju s polno paro, ki so lepe, strastne, včasih tudi ekscentrične in se ne bojijo narediti nekaj neumnega. Parfum Jesus Del Pozo Halloween Kiss predstavlja čutnost,  skrivnost in pristane vsem neodvisnim značajem, ki se ne bojijo izzivov.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, hruška, lubenica, pomaranča, ribez, vijolica
Srčne note
frezija, gardenija, orhideja, potonika
Bazne note
fižol tonka, les, pačuli, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Jesus Del Pozo

Parfumi Jesus Del Pozo | Jesus Del Pozo se je rodil v Madridu in je odgovoren za to, da je Španija med največjimi proizvajalci v svetu mode. Prvi modni butik za moške je odprl leta 1974 in po obdobju oblikovanja za moške je začel leta 1980 oblikovati žensko modo. V osemdesetih letih je osvojil številne pomembne nagrade za svoje delo. Njegova oblačila so iskali uspešni in znani ljudje in tudi je oblikoval kostume za gledališke predstave. Prvi parfum pod blagovno znamko Jesus Del Pozo je bil ustvarjen leta 1992, to pa je bil vonj za ženske Duende, ki je kmalu dobil nagrado za najboljšo dišavo za ženske. Leta 1997 se je na trgu pojavil prvi parfum Halloween in zaradi njegove popularnosti so bili ustvarjeni še drugi parfumi Halloween.

Recenzija Jesus Del Pozo Halloween Kiss

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!