Jil Sander Evergreen

gel za prhanje za ženske 150 ml

Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
150 ml
12,00

Koda: JSD0383 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Jil Sander Evergreen
150 ml | 12,00

Opis parfuma Jil Sander Evergreen

Gel za prhanje Jil Sander Evergreen odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Jil Sander

Blagovna znamka Jil Sander nosi ime svoje ustanoviteljice – modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga. Jil Sander je znana predvsem po brezčasnih modelih oblek brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Po študiju tekstilnega oblikovanja je odprla lasten butik in med oblikovalskimi kosi oblačil prodajala tudi nekaj svojih modelov. Jilin uspeh se je nadaljeval z njeno prvo kolekcijo in pozneje z odprtjem lastne modne hiše.

Najprej je bila znamka osredotočena le na oblačila, postopoma pa je prodrla tudi na področje lepote. Prva kolekcija dišav je prišla na trg leta 1979, predstavljali pa sta jo dišavi Jil Sander Man Pure in Jil Sander Women Pure.

Danes je v asortimentu parfumov Jil Sander več kot 70 različnih dišav, ki so nastale v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci parfumov in svetovno kozmetično blagovno znamko Coty. Slog Jil Sander je še vedno sinonim za minimalizem, ki pa nikoli ne pozabi izpostaviti tako ženskih kot moških prednosti.

Ocena Jil Sander Evergreen

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!