Jil Sander Simply Poudréeparfumska voda za ženske

Jil Sander Simply Poudrée parfumska voda za ženske
Jil Sander Simply Poudrée parfumska voda za ženske
70,30

Prihranite 50%
60 ml
35,10

Koda: JSD01972 | Na zalogi
1
DPD
sreda 26. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Jil Sander Simply Poudrée
Sestava

Ženska parfumska voda Jil Sander Simply Poudrée vas bo ogrnila z mehko dišavo, ki prebuja dotik kašmirja na goli koži.

  • pudrasta cvetlično-orientalska dišava
  • za naravno elegantno žensko
  • odlična za vsakdanje nošenje

Sestava dišave
Dišava se odpira s toplo cvetno povezavo frezije, mandarine in sončnih akordov. Čez hip se izrazi zelo žensko srce dišave, v katerem se združujeta esenci heliotropa in gloga z riževimi zrnci in delikatno sladko kombinacijo vanilje in mošusa. Baza, ki povezuje celo sestavo, je iz fižola tonka in pudrasto mehkega kašmerana.

Zgodba dišave
Ženska, za katero je ustvarjena dišava Simply Poudrée, ne potrebuje nobenih trikov. Je samozavestna in venomer očarljiva. Ta svilnato nežna parfumska voda nikoli ne zakrije njene močne osebnosti, ampak jo idealno poudari. Odenite se v to brezčasno dišavo, ki je na trg prišla leta 2018.

Sestava

Zgornje note
frezija, mandarina, sončni toni
Srčne note
vanilija, mošus, glog, heliotrop, riž
Bazne note
fižol tonka, kašmeran
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

Pisali smo o Jil Sander Simply Poudrée
Članki

O blagovni znamki Jil Sander

Blagovna znamka Jil Sander nosi ime svoje ustanoviteljice – modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga. Jil Sander je znana predvsem po brezčasnih modelih oblek brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Po študiju tekstilnega oblikovanja je odprla lasten butik in med oblikovalskimi kosi oblačil prodajala tudi nekaj svojih modelov. Jilin uspeh se je nadaljeval z njeno prvo kolekcijo in pozneje z odprtjem lastne modne hiše.

Najprej je bila znamka osredotočena le na oblačila, postopoma pa je prodrla tudi na področje lepote. Prva kolekcija dišav je prišla na trg leta 1979, predstavljali pa sta jo dišavi Jil Sander Man Pure in Jil Sander Women Pure.

Danes je v asortimentu parfumov Jil Sander več kot 70 različnih dišav, ki so nastale v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci parfumov in svetovno kozmetično blagovno znamko Coty. Slog Jil Sander je še vedno sinonim za minimalizem, ki pa nikoli ne pozabi izpostaviti tako ženskih kot moških prednosti.

Recenzija Jil Sander Simply Poudrée