Jil Sander Softly

pripravek za kopel za ženske 200 ml

Jil Sander Softly pripravek za kopel za ženske 200 ml
Jil Sander Softly pripravek za kopel za ženske 200 ml
Jil Sander Softly pripravek za kopel za ženske 200 ml
33,00
Popust 38%
200 ml
20,30

Koda: JSD1387 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Jil Sander Softly
200 ml | 20,30

Opis parfuma Jil Sander Softly

Izdelek za kopel Jil Sander Softly naredi iz vaše vsakodnevne rutine vrhunsko doživetje. Vaša koža bo po kopeli žametno mehka in bo zapeljivo dišala, česar intenzivnost lahko poudarite še z dišavo iz iste kolekcije.

O blagovni znamki Jil Sander

Blagovna znamka Jil Sander nosi ime svoje ustanoviteljice – modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga. Jil Sander je znana predvsem po brezčasnih modelih oblek brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Po študiju tekstilnega oblikovanja je odprla lasten butik in med oblikovalskimi kosi oblačil prodajala tudi nekaj svojih modelov. Jilin uspeh se je nadaljeval z njeno prvo kolekcijo in pozneje z odprtjem lastne modne hiše.

Najprej je bila znamka osredotočena le na oblačila, postopoma pa je prodrla tudi na področje lepote. Prva kolekcija dišav je prišla na trg leta 1979, predstavljali pa sta jo dišavi Jil Sander Man Pure in Jil Sander Women Pure.

Danes je v asortimentu parfumov Jil Sander več kot 70 različnih dišav, ki so nastale v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci parfumov in svetovno kozmetično blagovno znamko Coty. Slog Jil Sander je še vedno sinonim za minimalizem, ki pa nikoli ne pozabi izpostaviti tako ženskih kot moških prednosti.

Ocena Jil Sander Softly

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!