Jil SanderSun Summer Edition 2021 toaletna voda za ženske

Jil Sander Sun Summer Edition 2021 toaletna voda za ženske
Jil Sander Sun Summer Edition 2021 toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
125 ml
45,00

Koda: JSD02397 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Jil Sander Sun Summer Edition 2021
Sestava

S poletnim soncem bo obsijan vsak trenutek, tudi če se vam bodo nad glavo zgrinjali oblaki. Toaletna voda za ženske Jil Sander Sun Limited Edition 2021 vam namreč ustvari popolno poletno razpoloženje. Pusti vas, da začutite svežino in toplino, ki ju na tem letnem času najbolj obožujete.

  • cvetlična dišava, kot ustvarjena za poletje
  • omejena serija za leto 2021
  • izjemno naravne sestavine

Sestava dišave
Dišavno sestavo tvori glavna četverica tonov, med katerimi boste prepoznali morsko sol in sladko eksotično dišečo kanango. Pridružijo se tudi toni rumenih cvetov košeničnice (geniste) in mimoze za kompleksno čutno doživetje.

Zgodba dišave
Dišava Jil Sander Sun Limited Edition 2021 je idealna za brezskrbne poletne dni. Topli sončni žarki so namreč navdih za njen nastanek. Ta toaletna voda je izjemna zaradi svojih sestavin, saj vsebuje vsaj 10 takih, ki so naravnega izvora.

Tudi steklenička je popoln odsev poletja, in to zaradi pastelno svetlo rumenega pokrovčka in toaletne vode, ki se sveti skozi prozorno steklo.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Vnetljiv aerosol.
Celotno besedilo

Sestava

Sestava
morska sol, sramežljivka, genisteae
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Jil Sander

Blagovna znamka Jil Sander nosi ime svoje ustanoviteljice – modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga. Jil Sander je znana predvsem po brezčasnih modelih oblek brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Po študiju tekstilnega oblikovanja je odprla lasten butik in med oblikovalskimi kosi oblačil prodajala tudi nekaj svojih modelov. Jilin uspeh se je nadaljeval z njeno prvo kolekcijo in pozneje z odprtjem lastne modne hiše.

Najprej je bila znamka osredotočena le na oblačila, postopoma pa je prodrla tudi na področje lepote. Prva kolekcija dišav je prišla na trg leta 1979, predstavljali pa sta jo dišavi Jil Sander Man Pure in Jil Sander Women Pure.

Danes je v asortimentu parfumov Jil Sander več kot 70 različnih dišav, ki so nastale v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci parfumov in svetovno kozmetično blagovno znamko Coty. Slog Jil Sander je še vedno sinonim za minimalizem, ki pa nikoli ne pozabi izpostaviti tako ženskih kot moških prednosti.

Recenzija Jil Sander Sun Summer Edition 2021