Jil Sander Sunlightkrema za prhanje za ženske

Jil Sander Sunlight krema za prhanje za ženske
Jil Sander Sunlight krema za prhanje za ženske
22,00

Prihranite 20%
150 ml
17,60

Koda: JSD01456 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Jil Sander Sunlight krema za prhanje za ženske
| 1 kos | 17,60
DPD
petek 20. 9. 2019

Opis parfuma Jil Sander Sunlight

Krema za prhanje Jil Sander Sunlight Sunlight odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda enkratno osvežujoč občutek, vaša koža pa je mehka in prijetno diši. Ta odišavljena krema za tuširanje spremeni vašo vsakodnevno rutino v vrhunsko doživetje.

O blagovni znamki Jil Sander

Blagovna znamka Jil Sander nosi ime svoje ustanoviteljice – modne oblikovalke, znane po ljubezni do modnega minimalizma in elegantnega sloga. Jil Sander je znana predvsem po brezčasnih modelih oblek brez nepotrebnih okraskov ali kričečih barv. Po študiju tekstilnega oblikovanja je odprla lasten butik in med oblikovalskimi kosi oblačil prodajala tudi nekaj svojih modelov. Jilin uspeh se je nadaljeval z njeno prvo kolekcijo in pozneje z odprtjem lastne modne hiše.

Najprej je bila znamka osredotočena le na oblačila, postopoma pa je prodrla tudi na področje lepote. Prva kolekcija dišav je prišla na trg leta 1979, predstavljali pa sta jo dišavi Jil Sander Man Pure in Jil Sander Women Pure.

Danes je v asortimentu parfumov Jil Sander več kot 70 različnih dišav, ki so nastale v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci parfumov in svetovno kozmetično blagovno znamko Coty. Slog Jil Sander je še vedno sinonim za minimalizem, ki pa nikoli ne pozabi izpostaviti tako ženskih kot moških prednosti.

Recenzija Jil Sander Sunlight

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!