Jimmy Choo Illicitlosjon za telo za ženske

Jimmy Choo Illicit losjon za telo za ženske
Jimmy Choo Illicit losjon za telo za ženske
150 ml

Koda: JCH0596 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Jimmy Choo Illicit

Mleko za telo Jimmy Choo Illicit odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Jimmy Choo

Vsak parfum Jimmy Choo je enako čudovit in stilski kot čevlji te legendarne modne znamke. Zato vas bodo sijajno dopolnjevali ne glede na to, kam se odpravljate. Dvignite svoj outfit do popolnosti s temi prestižnimi in pogumnimi dišavami.

Ekstravaganten slog, ki je tipičen za svetovno znanega modnega oblikovalca, se kaže tudi v upodobitvah edinstvenih stekleničk. Te zato izstopajo po izjemnem videzu. Izpopolnjenost, izvirnost in lahek odmerek ekscentričnosti odlikujejo tudi samo dišavno sestavo.

Ženska dišava Jimmy Choo Flash vas bo navdahnila s svežimi cvetličnimi esencami in nežnostjo. Parfumska voda Jimmy Choo Blossom je bolj temperamentna in odlično poudarja vašo naravno privlačnost, v Jimmy Choo Fever pa se boste zaljubili zaradi njene sladko-tople dišave z lahkotnim orientalskim pridihom.

Iz kolekcije Jimmy Choo Man izberite toaletno vodo Man Blue, ki bije v ritmu sodobnega življenjskega sloga. Prav nasprotno je Man Ice lesno aromatična klasika z izrazitim tonom citrusov. Uživajte v razkošnih in pogumnih dišavah iz delavnice Jimmy Choo.

Recenzija Jimmy Choo Illicit