Jimmy Choo Mangel za prhanje za moške

Jimmy Choo Man gel za prhanje za moške
Jimmy Choo Man gel za prhanje za moške
100 ml
13,90

Koda: JCH0442 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Jimmy Choo Man

Gel za prhanje Jimmy Choo Man odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Jimmy Choo

Vsak parfum Jimmy Choo je enako čudovit in stilski kot čevlji te legendarne modne znamke. Zato vas bodo sijajno dopolnjevali ne glede na to, kam se odpravljate. Dvignite svoj outfit do popolnosti s temi prestižnimi in pogumnimi dišavami.

Ekstravaganten slog, ki je tipičen za svetovno znanega modnega oblikovalca, se kaže tudi v upodobitvah edinstvenih stekleničk. Te zato izstopajo po izjemnem videzu. Izpopolnjenost, izvirnost in lahek odmerek ekscentričnosti odlikujejo tudi samo dišavno sestavo.

Ženska dišava Jimmy Choo Flash vas bo navdahnila s svežimi cvetličnimi esencami in nežnostjo. Parfumska voda Jimmy Choo Blossom je bolj temperamentna in odlično poudarja vašo naravno privlačnost, v Jimmy Choo Fever pa se boste zaljubili zaradi njene sladko-tople dišave z lahkotnim orientalskim pridihom.

Iz kolekcije Jimmy Choo Man izberite toaletno vodo Man Blue, ki bije v ritmu sodobnega življenjskega sloga. Prav nasprotno je Man Ice lesno aromatična klasika z izrazitim tonom citrusov. Uživajte v razkošnih in pogumnih dišavah iz delavnice Jimmy Choo.

Recenzija Jimmy Choo Man