John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche

toaletna voda za ženske 50 ml

2×
John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche toaletna voda za ženske 50 ml
John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml
14,00

Koda: JGA0100 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche
50 ml | 14,00

Opis parfuma John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche

John Galliano Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche predstavlja popolno združitev prave romantike in nepremagljivega zapeljevanja. Poglobite se v nova poglavja zgodbe o ljubezni. Pustite se razvajati z izrazito svežino in ženstvenostjo dišave Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche. Z občutkom lahkosti in veselja bo napolnila vsak vaš dan! Parfum je bil uveden na trg leta 2011.

Samoten uvod dišave John Galliano Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche ustvarjajo sveži toni grenivke in orientalskega ingverja. V srcu dišave se nahajajo esence nežnega jasmina, zapeljive vrtnice in sladkega ribeza. Osnovo ustvarjata edinstvena cipresa in dragocen mošus. Ta ekskluziven parfum za ženske blagovne znamke John Galliano lahko nosite cel dan. Njegove čutne esence boste cenili zlasti na romantičnem sestanku.

Nenavadna izrazita dišava za ženske John Galliano Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche popolnoma odseva ustvarjalno iskro, ki je nepozabna in popolnoma nepremagljiva. Steklenička dišave ima tradicionalni videz zaljubljenega pisma. Skozi prozorno steklo sije svetlo zelena tekočina in celoten dizajn stekleničke okrašuje še sijoč srebrn pokrovček. Škatlica pa je domiselno okrašena s poštno znamko s svežim motivom cveta.

Sestava

Zgornje note
ingver
Srčne note
jasmin, ribez, vrtnica
Bazne note
cipresa, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki John Galliano

John Charles Galliano se je leta 1960 rodil v Gibraltarju, v družini strogih katoličanov. Leta 1966 se je družina preselila v Anglijo in našla svoj dom v jugovzhodnem delu Londonu. John Galliano je obiskoval Wilsonovo gimnazijo in nato nadaljeval s študijem modnega oblikovanja na Central Saint Marting College of Art and Design. Diplomiral je z odliko in njegova prva linija Les Incroyables, za katero je navdih našel v francoski revoluciji, je takoj postala hit. Odkupil jo je butik Browns.
Galliano je kmalu ustanovil lastno blagovno znamko in okrog leta 1988 mu je investitor svetoval selitev sedeža v Pariz, vendar tega ni storil. Na koncu se je le za las izognil stečaju in se v Pariz preselil leta 1990, ko se je odločil zapustiti svoje utečeno londonsko življenje.
S pomočjo Amy Wintour in še nekaj drugih investitorjev je bil Galliano spet na konju. Leta 1995 se je pridružil podjetju Givenchy kot oblikovalec in kritik, petnajst mesecev pozneje pa se je preselil k podjetju Dior. Pri Diorju je delal 15 let, vse do leta 2011, ko so ga obtožili rasno motiviranega kaznivega dejanja. Spoznan je bil za krivega in obsojen.
V svet parfumov je začel prodirati leta 2008, ko je luč sveta ugledalo njegovo prvo delo − John Galliano John Galliano. Ta parfum je bil pogosto označen kot mističen ali kot parfum »goth«. Še ena njegova slavna dišava je borovničevo-vrtnična Parlez-Moi d'Amour. Pri izdelavi parfumov je sodeloval s strokovnjaki, kot so Christine Nagel, Auréliene Guichardem in Alineor Massenet.

Recenzija John Galliano Parlez-Moi d'Amour Eau Fraîche

Dodajte novo recenzijo

4.0
2 ocena
1
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis