John Galliano Parlez-Moi d'Amour

parfumska voda za ženske 80 ml

John Galliano Parlez-Moi d'Amour parfumska voda za ženske 80 ml
John Galliano Parlez-Moi d'Amour parfumska voda za ženske 80 ml
80 ml
18,00

Koda: JGA0096 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 27. 8. 2019
John Galliano Parlez-Moi d'Amour
80 ml | 18,00

Opis parfuma John Galliano Parlez-Moi d'AmourEdinstvena ženska dišava John Galliano Parlez-Moi d'Amour je ustvarjena za mlado žensko ali dekle, ki ima polno glavo idej, hrepeni izraziti svoje občutke in se želi razlikovati od ostalih. Parfumska voda John Galliano Parlez-Moi d'Amour bo odlično poudarila vaš seksepil in originalnost. Obraz te dišave, ki je bila uvedena na trg leta 2011, je provokativna manekenka, igralka in rock pevka Taylor Momsen.

Fascinantna zasnova dišave John Galliano Parlez-Moi d'Amour pred vami odpira nevidno zgodbo polno romantike in prvih ljubezni. Dišava je polna obljub in skrivnosti. V zgornjih notah vas prevzamejo sladki akordi gozdnih borovnic in sveže natrganih malin, ki spodbujajo k okušanju. Igriva mandarina se povezuje s svilnatim jasminom. Opojno vzdušje pričara čutna sivka, ki je zavita v vroče cvetove vrtnice. Osnovo dišave ustvarjajo eksotične note pačulija, sladke vanilje in svežega vetiverja. Dišava John Galliano Parlez-Moi d'Amour je primerna za pomladne in poletne mesece. Njena aroma odlično dopolni romantičen sestanek.

Nezamenljiva ženska parfumska voda John Galliano Parlez-Moi d'Amour od blagovne znamke John Galliano predstavlja dekle, ki hrepeni po veliki ljubezni, je polno pričakovanj in upanj. Dišava je skrita v stekleni steklenički, ki s svojim dizajnom spominja na poštno ovojnico. Zlat pokrovček simbolizira poštni žig. Odprite dišavo John Galliano Parlez-Moi d'Amour prav tako kot odpirate zaljubljeno pismo in uživajte vedno ponovno v prijetnih razburljivih občutkih, ko da bi odpirali pismo od svojega ljubimca.

Sestava

Zgornje note
borovnica, malina, mandarina
Srčne note
jasmin, sivka, vrtnica
Bazne note
pačuli, vanilija, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki John Galliano

John Charles Galliano se je leta 1960 rodil v Gibraltarju, v družini strogih katoličanov. Leta 1966 se je družina preselila v Anglijo in našla svoj dom v jugovzhodnem delu Londonu. John Galliano je obiskoval Wilsonovo gimnazijo in nato nadaljeval s študijem modnega oblikovanja na Central Saint Marting College of Art and Design. Diplomiral je z odliko in njegova prva linija Les Incroyables, za katero je navdih našel v francoski revoluciji, je takoj postala hit. Odkupil jo je butik Browns.
Galliano je kmalu ustanovil lastno blagovno znamko in okrog leta 1988 mu je investitor svetoval selitev sedeža v Pariz, vendar tega ni storil. Na koncu se je le za las izognil stečaju in se v Pariz preselil leta 1990, ko se je odločil zapustiti svoje utečeno londonsko življenje.
S pomočjo Amy Wintour in še nekaj drugih investitorjev je bil Galliano spet na konju. Leta 1995 se je pridružil podjetju Givenchy kot oblikovalec in kritik, petnajst mesecev pozneje pa se je preselil k podjetju Dior. Pri Diorju je delal 15 let, vse do leta 2011, ko so ga obtožili rasno motiviranega kaznivega dejanja. Spoznan je bil za krivega in obsojen.
V svet parfumov je začel prodirati leta 2008, ko je luč sveta ugledalo njegovo prvo delo − John Galliano John Galliano. Ta parfum je bil pogosto označen kot mističen ali kot parfum »goth«. Še ena njegova slavna dišava je borovničevo-vrtnična Parlez-Moi d'Amour. Pri izdelavi parfumov je sodeloval s strokovnjaki, kot so Christine Nagel, Auréliene Guichardem in Alineor Massenet.

Recenzija John Galliano Parlez-Moi d'Amour

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!