John Galliano Parlez-Moi d'Amour

toaletna voda za ženske 50 ml

John Galliano Parlez-Moi d'Amour toaletna voda za ženske 50 ml
John Galliano Parlez-Moi d'Amour toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: JGA0082 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

John Galliano Parlez-Moi d'Amour
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma John Galliano Parlez-Moi d'Amour

Originalen in seksi John Galliano Parlez Moi d’Amour vas zavije z ljubečimi dotiki in momenti. Dišava je navdihnjena z zgodbo o ljubezni, ki vas prevzame. Navduši predvsem mlada dekleta in ženske, ki so polne energije in idej. Nenavadne kombinacije polne kontrastov najprej pritegnejo pozornost z združitvijo svežega ingverja, borovnice in bergamotke. Kasneje vas presenetijo cvetni toni opojne ljubezni v obliki vrtnice in jasmina. Ta čutna združitev se konča s kombinacijo mošusa, ciprese in pačulija.

Znebite se konvencij in doživite občutek nepremagljivosti in ekstravagance. Zgodba, ki se začenja pripovedovati ob prvem vohanju dišave, je polna romantike, domišljije in skrivnosti. Poskusite dišavo, ki iz vas naredi igrivo, strastno in neodvisno bitje.

Pustite se očarati s parfumom John Galliano in boste spoznali veselje iz mladosti in svežine. Sladka, sadna, strastna in očarljiva - takšna je dišava Parlez Moi d’Amor. Parfum je bil predstavljen in uveden na trg leta 2010. Obraz dišave je postala manekenka in igralka Taylor Momsen.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, borovnica, ingver
Srčne note
jasmin, vrtnica
Bazne note
cipresa, mošus, pačuli
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki John Galliano

John Charles Galliano se je leta 1960 rodil v Gibraltarju, v družini strogih katoličanov. Leta 1966 se je družina preselila v Anglijo in našla svoj dom v jugovzhodnem delu Londonu. John Galliano je obiskoval Wilsonovo gimnazijo in nato nadaljeval s študijem modnega oblikovanja na Central Saint Marting College of Art and Design. Diplomiral je z odliko in njegova prva linija Les Incroyables, za katero je navdih našel v francoski revoluciji, je takoj postala hit. Odkupil jo je butik Browns.
Galliano je kmalu ustanovil lastno blagovno znamko in okrog leta 1988 mu je investitor svetoval selitev sedeža v Pariz, vendar tega ni storil. Na koncu se je le za las izognil stečaju in se v Pariz preselil leta 1990, ko se je odločil zapustiti svoje utečeno londonsko življenje.
S pomočjo Amy Wintour in še nekaj drugih investitorjev je bil Galliano spet na konju. Leta 1995 se je pridružil podjetju Givenchy kot oblikovalec in kritik, petnajst mesecev pozneje pa se je preselil k podjetju Dior. Pri Diorju je delal 15 let, vse do leta 2011, ko so ga obtožili rasno motiviranega kaznivega dejanja. Spoznan je bil za krivega in obsojen.
V svet parfumov je začel prodirati leta 2008, ko je luč sveta ugledalo njegovo prvo delo − John Galliano John Galliano. Ta parfum je bil pogosto označen kot mističen ali kot parfum »goth«. Še ena njegova slavna dišava je borovničevo-vrtnična Parlez-Moi d'Amour. Pri izdelavi parfumov je sodeloval s strokovnjaki, kot so Christine Nagel, Auréliene Guichardem in Alineor Massenet.

Recenzija John Galliano Parlez-Moi d'Amour

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!