John Masters Organics Sea Mistmorska sol v pršilu s sivko za lase

John Masters Organics Sea Mist morska sol v pršilu s sivko za lase
John Masters Organics Sea Mist morska sol v pršilu s sivko za lase
266 ml

Koda: JHM0624 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka John Masters Organics Sea Mist
Lastnosti

Plažno pršilo John Masters Organics Sea Mist vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju.

Lastnosti:

  • ustvarja vsakdanje razmršen videz
  • vlaži lasna vlakna
  • prijetno diši
  • lasem daje volumen in prožnost

Navodilo za uporabo:
Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Konsistenca
pršilo
Učinek
volumen las

O blagovni znamki John Masters Organics

Ameriška blagovna znamka John Masters Organics se je rodila zaradi hrepenenja po luksuzni in hkrati ekološki kozmetiki, ki naj bi zadovoljila vse najbolj izbrane stranke. Izdelki John Masters Organics so bili uvedeni na trg pred več kot dvajsetimi leti in so takoj dosegli ogromen uspeh. Postali so sinonim nekompromisne kakovosti in varnosti in so osvojili mnogo prestižnih nagrad.

Filozofija podjetja John Masters Organics je enostavna – omejuje uporabo sintetičnih snovi na minimum. Njeni pripravki so od 70 % do 100 % naravnega izvora. Njihove sestavine izhajajo iz bio kmetij in so certificirane s strani organizacij, kot sta EcoCert ali Quality Assurance International.

Kozmetika John Masters Organics ni testirana na živalih in ne vsebuje živalskih sestavin (razen čebeljega voska in medu). O njegovi izredni kakovosti priča tudi dejstvo, da jo priporočajo številne hollywoodske zvezde – na primer Zooey Deschanel, Jake Gyllenhaal ali Jessica Alba. Blagovna znamka John Masters Organics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo prispeti k zaščiti življenjskega okolja, so zahtevni in zadovoljni le z izredno kakovostjo in iščejo resnično prvovrstne šampone, mila, kreme in druge izdelke brez umetnih dišav in barvil, parabenov, GMO sestavin in drugih sintetičnih snovi.

Recenzija John Masters Organics Sea Mist