John Masters Organics Travel Kit Dry Hair

kozmetični set III.

John Masters Organics Travel Kit Dry Hair kozmetični set III.
Razprodaja
29,95

Prihranite 33%
5 kos
20,11

Koda: JHM02791 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Evening Primrose Shampoo For Dry Hair 60 ml + Lavender & Avocado Intensive Conditioner for Dry and Damaged Hair 60 ml + Deep Scalp Spray for Healthy Growth of Hair From the Roots 30 ml + Argan Oil Regenerating Oil for Face, Body and Hair 3 ml + cosmetic bag

kos
DPD
petek 24. 5. 2019
John Masters Organics Travel Kit Dry Hair
5 kos | 20,11

Lastnosti

Tip las
suhi
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
Prehrana in regeneracija, Regeneracija poškodovanih las

O blagovni znamki John Masters Organics

Ameriška blagovna znamka John Masters Organics se je rodila zaradi hrepenenja po luksuzni in hkrati ekološki kozmetiki, ki naj bi zadovoljila vse najbolj izbrane stranke. Izdelki John Masters Organics so bili uvedeni na trg pred več kot dvajsetimi leti in so takoj dosegli ogromen uspeh. Postali so sinonim nekompromisne kakovosti in varnosti in so osvojili mnogo prestižnih nagrad.

Filozofija podjetja John Masters Organics je enostavna – omejuje uporabo sintetičnih snovi na minimum. Njeni pripravki so od 70 % do 100 % naravnega izvora. Njihove sestavine izhajajo iz bio kmetij in so certificirane s strani organizacij, kot sta EcoCert ali Quality Assurance International.

Kozmetika John Masters Organics ni testirana na živalih in ne vsebuje živalskih sestavin (razen čebeljega voska in medu). O njegovi izredni kakovosti priča tudi dejstvo, da jo priporočajo številne hollywoodske zvezde – na primer Zooey Deschanel, Jake Gyllenhaal ali Jessica Alba. Blagovna znamka John Masters Organics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo prispeti k zaščiti življenjskega okolja, so zahtevni in zadovoljni le z izredno kakovostjo in iščejo resnično prvovrstne šampone, mila, kreme in druge izdelke brez umetnih dišav in barvil, parabenov, GMO sestavin in drugih sintetičnih snovi.