Johnson's Baby Diapering

otroški puder

Johnson's Baby Diapering otroški puder
Johnson's Baby Diapering otroški puder
Johnson's Baby Diapering otroški puder
100 g
1,90

Koda: JON2761 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Johnson's Baby Diapering
100 g | 1,90

Opis kozmetike Johnson's Baby Diapering

Izdelek Johnson's Baby Diapering je idealen pripomoček v boju proti različnim kožnim vnetjem. Preprečuje nastanek kožnega vnetja in na otroški koži ustvari zaščitno plast.

Lastnosti:

  • ščiti pred nastankom vnetij
  • na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film
  • pomirja razdraženo kožo
  • koži vrača občutek udobja

Navodilo za uporabo:
Po potrebi nanesite tanko plast na čisto kožo.

Lastnosti

Konsistenca
puder
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Johnson's Baby

Kozmetika Johnson's Baby je narejena posebno za potrebe občutljive otroške kože. Tej blagovni znamki zaupajo mamice že več kot 100 let. Izdelki Johnson's Baby so priljubljeni zlasti zaradi svoje unikatne sestave. Kozmetika Johnson's Baby ne peče oči in je izredno nežna do kože. Izdelki Johnson's Baby so klinično preverjeni, dovolj nežni in varni za otroke ter pomagajo vsaki mamici na odlični poti skozi materinstvo.
Asortiment blagovne znamke Johnson's Baby vključuje edinstvene kozmetične proizvode, ki so namenjeni za nego dojenčkov že od rojstva. Gre na primer za kreme proti vnetju ritke, šampone, vlažilne gele za kopel, gele za prhanje, otroške vlažilne kreme in drugo kozmetiko. Blagovna znamka Johnson's Baby misli tudi na mamice, ki si lahko iz široke ponudbe znamke Johnson's Baby zagotovo izberejo izdelke, ki bodo ustrezali tako njim kot tudi njihovim otrokom.

free delivery