Johnson's Baby Bedtimetrdo milo za otroke

Johnson's Baby Bedtime trdo milo za otroke
Johnson's Baby Bedtime trdo milo za otroke
100 g
1,40

Koda: JON02921 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 4. 2020

Opis izdelka Johnson's Baby Bedtime
Lastnosti

Trdo milo Johnson's Baby Bedtime je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo.

Lastnosti:

  • nežno umije vso umazanijo
  • ohranja naravno odpornost kože
  • preprečuje suho kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Johnson's Baby

Kozmetika Johnson's Baby je narejena posebno za potrebe občutljive otroške kože. Tej blagovni znamki zaupajo mamice že več kot 100 let. Izdelki Johnson's Baby so priljubljeni zlasti zaradi svoje unikatne sestave. Kozmetika Johnson's Baby ne peče oči in je izredno nežna do kože. Izdelki Johnson's Baby so klinično preverjeni, dovolj nežni in varni za otroke ter pomagajo vsaki mamici na odlični poti skozi materinstvo.
Asortiment blagovne znamke Johnson's Baby vključuje edinstvene kozmetične proizvode, ki so namenjeni za nego dojenčkov že od rojstva. Gre na primer za kreme proti vnetju ritke, šampone, vlažilne gele za kopel, gele za prhanje, otroške vlažilne kreme in drugo kozmetiko. Blagovna znamka Johnson's Baby misli tudi na mamice, ki si lahko iz široke ponudbe znamke Johnson's Baby zagotovo izberejo izdelke, ki bodo ustrezali tako njim kot tudi njihovim otrokom.

Recenzija Johnson's Baby Bedtime