JOOP! Hommevoda za po britju za moške

2×
JOOP! Homme voda za po britju za moške
JOOP! Homme voda za po britju za moške
36,00

Prihranite 56%
75 ml
15,90

Koda: JOP0032 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 12. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma JOOP! Homme

Losjon za po britju za moške JOOP! Homme odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

O blagovni znamki JOOP!

Za kultno nemško blagovno znamko JOOP! je značilna modernost in avtentičnost. Bije v ritmu svetovnih velemest in je namenjena vsem moškim in ženskam s strastjo do mode in dizajna. Parfumi JOOP! svetu prinašajo svežino, izvirnost in edinstvenost svojega ustvarjalca.

Ustanovitelj blagovne znamke Wolfgang Joop je bil vselej velik ljubitelj lepote in umetnosti. Po kratkem študiju psihologije je svojo pozornost usmeril v svet mode in kmalu mu je uspelo dobiti glavno nagrado na prestižnem dizajnerskem tekmovanju. Leta 1978 je svetu predstavil svojo prvo modno kolekcijo. Ta mu je zagotovila mednarodni uspeh in od leta 1981 je že ustvarjal pod lastno blagovno znamko JOOP!.

Sploh prva dišava podjetja je bila ženska toaletna voda JOOP! Femme s pridihom orientalskih cvetov. Med parfumi JOOP! za moške s svojo svežo sestavo izstopa dišava JOOP! Homme. Pustite se očarati utripajoči energiji teh edinstvenih parfumov tudi vi!

Recenzija JOOP! Homme