JOOP! Wow! for Womengel za prhanje za ženske

JOOP! Wow! for Women gel za prhanje za ženske
JOOP! Wow! for Women gel za prhanje za ženske
250 ml
19,90

Koda: JOP01929 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

JOOP! Wow! for Women gel za prhanje za ženske
| 1 kos | 19,90
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma JOOP! Wow! for Women

Gel za prhanje JOOP! Wow! for Women odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki JOOP!

Za kultno nemško blagovno znamko JOOP! je značilna modernost in avtentičnost. Bije v ritmu svetovnih velemest in je namenjena vsem moškim in ženskam s strastjo do mode in dizajna. Parfumi JOOP! svetu prinašajo svežino, izvirnost in edinstvenost svojega ustvarjalca.

Ustanovitelj blagovne znamke Wolfgang Joop je bil vselej velik ljubitelj lepote in umetnosti. Po kratkem študiju psihologije je svojo pozornost usmeril v svet mode in kmalu mu je uspelo dobiti glavno nagrado na prestižnem dizajnerskem tekmovanju. Leta 1978 je svetu predstavil svojo prvo modno kolekcijo. Ta mu je zagotovila mednarodni uspeh in od leta 1981 je že ustvarjal pod lastno blagovno znamko JOOP!.

Sploh prva dišava podjetja je bila ženska toaletna voda JOOP! Femme s pridihom orientalskih cvetov. Med parfumi JOOP! za moške s svojo svežo sestavo izstopa dišava JOOP! Homme. Pustite se očarati utripajoči energiji teh edinstvenih parfumov tudi vi!

Recenzija JOOP! Wow! for Women

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!