JOOP! Wow!

gel za prhanje za moške 250 ml

JOOP! Wow! gel za prhanje za moške 250 ml
JOOP! Wow! gel za prhanje za moške 250 ml
250 ml
19,00

Koda: JOP1430 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
JOOP! Wow!
250 ml | 19,00

Opis parfuma JOOP! Wow!

Gel za prhanje JOOP! Wow! odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki JOOP!

Za kultno nemško blagovno znamko JOOP! je značilna modernost in avtentičnost. Bije v ritmu svetovnih velemest in je namenjena vsem moškim in ženskam s strastjo do mode in dizajna. Parfumi JOOP! svetu prinašajo svežino, izvirnost in edinstvenost svojega ustvarjalca.

Ustanovitelj blagovne znamke Wolfgang Joop je bil vselej velik ljubitelj lepote in umetnosti. Po kratkem študiju psihologije je svojo pozornost usmeril v svet mode in kmalu mu je uspelo dobiti glavno nagrado na prestižnem dizajnerskem tekmovanju. Leta 1978 je svetu predstavil svojo prvo modno kolekcijo. Ta mu je zagotovila mednarodni uspeh in od leta 1981 je že ustvarjal pod lastno blagovno znamko JOOP!.

Sploh prva dišava podjetja je bila ženska toaletna voda JOOP! Femme s pridihom orientalskih cvetov. Med parfumi JOOP! za moške s svojo svežo sestavo izstopa dišava JOOP! Homme. Pustite se očarati utripajoči energiji teh edinstvenih parfumov tudi vi!

Ocena JOOP! Wow!

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!