Jovan Black Muskkolonjska voda za moške

Jovan Black Musk kolonjska voda za moške
Jovan Black Musk kolonjska voda za moške
88 ml
7,00

Koda: JVN0807 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Jovan Black Musk kolonjska voda za moške
| 1 kos | 7,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Jovan Black Musk

Jovan Black Musk je očarljiva moška dišava, ki je primerna za vse moderne in samozavestne moške, ki se hočejo odlikovati po nenavadnem vonju, ki hkrati osveži njihovo misel.

Edinstvena kompozicija moške dišave Jovan Black Musk je izredno pogumna in nevarno zapeljiva. Parfum je posebno narejen za vse močne in skrivnostne moške, ki pritegujejo pozornost svoje okolice s svojo naravno karizmo. Možati toni parfuma delujejo zelo čutno in vznemirljivo. Očarljiv moški parfum od blagovne znamke Jovan je odlična izbira za večerno družbeno zabavo ali strasten sestanek.

Luksuzna moška dišava Jovan Black Musk predstavlja nepremagljivo združitev elegance in čutnosti, ki je nameščena v popolni dizajnski steklenički. Parfumu Black Musk enostavno podleže vsaka ženska. Doživite čar privlačnosti in svežine in se pustite obkrožiti z nenavadno zapeljivo sestavo ekskluzivne dišave Black Musk!

Sestava

Sestava
mošus
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Jovan

Parfumi Jovan po pravici spadajo med kultne dišave v glavnem zaradi dolge zgodovine, ikoničnih izdelkov in pomembnih mejnikov. Blagovna znamka je nastala leta 1972 in od samega začetka je bila oblikovana kot cenovno dostopna linija dišav za uporabnike s svobodnim duhom, življenjsko energijo in originalnim pristopom.

Blagovna znamka Jovan provocira, navdihuje in nosi poslanstvo, da lahko živite tako, kakor si želite. Rodila se je v hipijevskem obdobju in predstavlja svobodnega duha. Ima predpostavke za prekoračenje meja navadnega, ne skriva spolnosti in privlačnosti, je nepremagljiva in ob vseh priložnostih jemlje življenje z lahkoto. Ista karakteristika velja tudi za njene privržence.

Ali ste vedeli, da je Jovan Musk leta 1981 postal uradni sponzor turneje glasbene skupine Rolling Stones? Prvič v zgodovini se je blagovna znamka parfumov povezala z naslovom glasbene skupine in je zaščitila njen umetnostni dogodek. Ustanovila je popolnoma novo tradicijo združitve kozmetičnih blagovnih znamk s svetom showbiznisa.

Največja slava blagovne znamke je prišla s parfumom Jovan Fresh Musk. Tudi pri nas je dobil izredno pozornost in veliko privržencev. Danes blagovni znamki Jovan vedno uspeva z uravnoteženimi, izrazitimi dišavami, ki so cenovno dostopne in se ravnajo po motu "sem to, kar privlačuje". Vedno je simbolom neposrednosti, privlačnosti, čutnosti in svobode. Svojo ponudbo enakomerno deli med moške in ženske in za obe skupini prinaša izdelke, ki odgovarjajo vsem atributom modernih dišav.

Se želite počutiti seksi in malo skrivnostno? Izberite kolonjsko vodo Jovan Musk z delikatnim cvetličnim akordom jasmina, nerolija in bergamotke in dotikom zapeljivega mošusa. Poskusite tudi Jovan White Musk, naravno in čisto dišavo, ki je napolnjena s kombinacijo jasmina, ylang-ylanga, kovačnika in mešanico čutnega mošusa in jantarja. Moški bodo prijetno presenečeni z vonjem dišave Jovan Sex Appeal, ki popolnoma poudarja moško samozavest in karizmo. Priljubljena je tudi moška varianta kolonjske vode Jovan White Musk. Čiste dišave, čist dizajn stekleničk, stil in privlačnost - takšen je Jovan za ženske in moške.

Parfume Jovan boste cenili, če iščete neposredno čiste dišave z jasnim mnenjem. Vsak dan vam nudijo občutek izjemnosti, svežine, samozavesti in veselja do življenja.

Recenzija Jovan Black Musk

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!