Jovan Muskkolonjska voda za ženske

2×
Jovan Musk kolonjska voda za ženske
Jovan Musk kolonjska voda za ženske
96 ml
7,70

Koda: JVN0585 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Jovan Musk kolonjska voda za ženske
| 1 kos | 7,70
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Jovan Musk

Luksuzna ženska dišava Jovan Musk bo odlično dopolnila vaš športno-elegantni slog in vas prijetno osvežila. Zadošča le par kapljic tega parfuma in takoj se boste počutili neverjetno samozavestno! Dišava Musk bo dolgo poudarjala vašo ženskost in skrivnostnost.

Edinstveni akordi esenc dišave Jovan Musk vam bodo prinesli nepričakovani užitek. Očarljivi, skrbno izbrani cvetlični toni se odlično mešajo s sočnim sadjem. Sladkemu delu spretno sledijo lesne note, ki naredijo zelo privlačen vtis. Parfum Musk v sebi shranjuje skrivnostnost čutne dišave sveta. Ta nenavaden parfum od ekskluzivne blagovne znamke Jovan lahko nosite ves dan. Zahvaljujoč njegovim lahkim esencam ga boste cenili predvsem v pomladnih in poletnih mesecih.

Jovan Musk je eleganten, izviren ženski parfum, ki vas bo dvignil nad množico drugih dišav. Hrepenite po dišavi, ki bo iz vas naredila skrivnostno in elegantno žensko? Potem je prav vam namenjen parfum Jovan Musk, ki je osnova čutne ženstvenosti, ki je očarljiva, čudovita in resnično privlačna!

Sestava

Sestava
bergamotka, jasmin, mošus, neroli
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Jovan

Parfumi Jovan po pravici spadajo med kultne dišave v glavnem zaradi dolge zgodovine, ikoničnih izdelkov in pomembnih mejnikov. Blagovna znamka je nastala leta 1972 in od samega začetka je bila oblikovana kot cenovno dostopna linija dišav za uporabnike s svobodnim duhom, življenjsko energijo in originalnim pristopom.

Blagovna znamka Jovan provocira, navdihuje in nosi poslanstvo, da lahko živite tako, kakor si želite. Rodila se je v hipijevskem obdobju in predstavlja svobodnega duha. Ima predpostavke za prekoračenje meja navadnega, ne skriva spolnosti in privlačnosti, je nepremagljiva in ob vseh priložnostih jemlje življenje z lahkoto. Ista karakteristika velja tudi za njene privržence.

Ali ste vedeli, da je Jovan Musk leta 1981 postal uradni sponzor turneje glasbene skupine Rolling Stones? Prvič v zgodovini se je blagovna znamka parfumov povezala z naslovom glasbene skupine in je zaščitila njen umetnostni dogodek. Ustanovila je popolnoma novo tradicijo združitve kozmetičnih blagovnih znamk s svetom showbiznisa.

Največja slava blagovne znamke je prišla s parfumom Jovan Fresh Musk. Tudi pri nas je dobil izredno pozornost in veliko privržencev. Danes blagovni znamki Jovan vedno uspeva z uravnoteženimi, izrazitimi dišavami, ki so cenovno dostopne in se ravnajo po motu "sem to, kar privlačuje". Vedno je simbolom neposrednosti, privlačnosti, čutnosti in svobode. Svojo ponudbo enakomerno deli med moške in ženske in za obe skupini prinaša izdelke, ki odgovarjajo vsem atributom modernih dišav.

Se želite počutiti seksi in malo skrivnostno? Izberite kolonjsko vodo Jovan Musk z delikatnim cvetličnim akordom jasmina, nerolija in bergamotke in dotikom zapeljivega mošusa. Poskusite tudi Jovan White Musk, naravno in čisto dišavo, ki je napolnjena s kombinacijo jasmina, ylang-ylanga, kovačnika in mešanico čutnega mošusa in jantarja. Moški bodo prijetno presenečeni z vonjem dišave Jovan Sex Appeal, ki popolnoma poudarja moško samozavest in karizmo. Priljubljena je tudi moška varianta kolonjske vode Jovan White Musk. Čiste dišave, čist dizajn stekleničk, stil in privlačnost - takšen je Jovan za ženske in moške.

Parfume Jovan boste cenili, če iščete neposredno čiste dišave z jasnim mnenjem. Vsak dan vam nudijo občutek izjemnosti, svežine, samozavesti in veselja do življenja.

Recenzija Jovan Musk

4.0
1
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis