Jovoy Jus Interditparfumski ekstrakt uniseks

Jovoy Jus Interdit parfumski ekstrakt uniseks 50 ml
Jovoy Jus Interdit parfumski ekstrakt uniseks 50 ml
50 ml

Koda: JOY0022 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Jovoy Jus Interdit

Uniseks parfumski ekstrakt Jovoy Jus Interdit predstavlja popoln vonj za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • predvsem za hladno vreme

Sestava

Zgornje note
bergamotka, cvetlične note
Srčne note
nagarmota, pačuli, pečinar
Bazne note
ambra, benzoin, cedra, oud, perunika
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki JovoyEkstravagantni francoski parfumi Jovoy v vas zbudijo globoka čustva in spodbudijo vašo domišljijo in ustvarjalnost. Niche parfumi Jovoy so nepozabno čutno doživetje in lahko zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Vsaka od dišav Jovoy je navdihnjena s posebnim mestom ali spominom. Gre za zelo bogate in nenavadne kompozicije, ki imajo edinstveno sposobnost, da lahko navdihnejo. Ustanoviteljica blagovne znamke je talentirana parfumska mostrica Blanche Arvoy, ki je svoj prvi parfum uvedla na trg leta 1923. Njeni parfumi so se zapisali v podzavest strank zlasti s svojimi ekstravagantnimi naslovi.

Po nekaj letih se je odločil nadaljevati tradicijo blagovne znamke Francois Henin, ki je izhajal iz teh legendarnih dišav in jim je dodal sodobni moderni stil. Niche parfumi Jovoy so ustvarjeni za strastne in samozavestne ljudi, ki so radi v ospredju pozornosti in ne podlegajo konvencijam.

Recenzija Jovoy Jus Interdit

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!