Juicy Couture Viva La Juicy Gold Coutureparfumska voda za ženske

7×
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture parfumska voda za ženske
Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture parfumska voda za ženske
100 ml
51,90

Koda: JUC0121 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture parfumska voda za ženske
| 1 kos | 51,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture

Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture je originalna parfumska voda za ženske, ki izraža temeljno svobodo. Sestava temelji na lesnih tonih, ki bodo prijetno popestrili vaš dan. Aromatična skušnjava dekadentnega stila, ki bo očarala vse okoli vas.

Parfumska voda za ženske Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture se ponaša z izvirnostjo, s katero se boste znašli v novi in boljši dimenziji. Topli začimbni toni vas bodo zlahka prevzeli, o čemer vas bodo prepričali sandalovina, jantar ali pa karamela in vanilja. Čutnost številnih edinstvenih oblik.

Sestava

Zgornje note
gozdni sadeži
Srčne note
kovačnik, pravi jasmin (arabski)
Bazne note
jantar, karamel, sandalovina, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Juicy Couture

Parfumi Juicy Couture | Juicy Couture – Dolgo pred predstavljanjem parfumov in kolonjskih vod Juicy Couture na trg je bilo ime podjetja povezano predvsem z modernimi oblačili za prosti čas. Juicy Couture je globalna družba, ki slovi po svoji modni liniji trenirk in torbic. Sortiment v številnih barvnih različicah se proizvaja iz različnih materialov in je priljubljen pri znanih osebnostih, kot je na primer Madonna. Juicy Couture sta ustanovili dve ženski Pamela Skaist-Levy in Gela Nash-Taylor v Los Angelesu. Prvi parfum Juicy Couture je bil predstavljen že avgusta 2007. Zaradi priljubljenosti modne blagovne znamke so parfumi postali hit.

Recenzija Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture

4.0
3
1
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis