Juliette has a gun Gentlewomanparfumska voda za ženske

Juliette has a gun Gentlewoman parfumska voda za ženske
Juliette has a gun Gentlewoman parfumska voda za ženske
50 ml
88,90

Koda: JHG1244 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 19. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Juliette has a gun Gentlewoman
Sestava

Parfumska voda Juliette has a gun Gentlewoman je namenjena vsem, ki radi odkrivajo nove možnosti in želijo doživeti neponovljive trenutke polne vznemirjenja.

  • citrusna dišava
  • za individualistično žensko
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
neroli, bergamotka, grenka pomaranča
Srčne note
mandelj, pomarančni cvet, sivka, kumarin
Bazne note
lesne note, mošus, ambroksan
Vrsta dišave
sadne, citrusne

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Gentlewoman