Juliette has a gun Mmmm...parfumska voda za ženske

Juliette has a gun Mmmm... parfumska voda za ženske
Juliette has a gun Mmmm... parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
120,00

Prihranite 31%
100 ml
82,40

Koda: JHG1384 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 1. 6. 2020

Opis parfuma Juliette has a gun Mmmm...
Sestava

Se spominjate svojih najljubših dobrot iz otroštva? Sladka parfumska voda Juliette Has a Gun Mmmm... vas bo v hipu spomnila nanje. Ta dišava je kot ustvarjena za odrasle ženske, ki občasno rade sanjajo.

  • sladka in gurmanska dišava
  • predstavljena leta 2016
  • primerna za vsako priložnost

Sestava dišave
V dišavo Mmmm... je Romano Ricci, lastnik blagovne znamke, dal vmešati sladke maline in vaniljo. To mamljivo gladko slaščico krasijo ostružki sandalovine in kremasti ton tuberoze. Pačuli dopolnjuje iluzijo mlečne karamele, jasmin pa s svežim nerolijem spominja na belo pogrnjeno mizo, polno slastnih slaščic.

Zgodba dišave
Poskusite na glas izgovoriti ime dišave »Mmmm...«. Zveni skrivnostno in privlačno in prav to je želel parfumar Romano Ricci doseči s to parfumsko vodo. Ustvaril je dišavno sliko mehkosti in čutnega doživetja, kjer noben užitek ni prepovedan. Prav nasprotno, v dišavi Mmmm... lahko uživate brez strahu.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
neroli
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pravi jasmin (arabski), tuberoza, malina, perunika, pomarančni cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, vanilija, karamel, sandalovina, pačuli, heliotrop
Vrsta dišave
orientalske, sadne, cvetlične

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Mmmm...