Juliette has a gun Moon Danceparfumska voda za ženske

Juliette has a gun Moon Dance parfumska voda za ženske
Juliette has a gun Moon Dance parfumska voda za ženske
220,00

Prihranite 33%
75 ml
147,90

Koda: JHG1252 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Juliette has a gun Moon Dance parfumska voda za ženske
| 1 kos | 147,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Juliette has a gun Moon Dance

Parfumska voda Juliette has a gun Moon Dance bo v trenutku postala vaše skrivno orožje pri zapeljevanju! Odkrijte tudi vi čutno dišavo, ki bo odlično dopolnila vašo edinstveno karizmo.

  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bergamotka
Srčne note
tuberoza, vijolica, vrtnica
Bazne note
pačuli
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Moon Dance

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!