Juliette has a gunNot a Perfume darilni set II. za ženske

Juliette has a gun Not a Perfume darilni set II. za ženske
Juliette has a gun Not a Perfume darilni set II. za ženske

Koda: JHG01826 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

parfumska voda 50 ml + parfumska voda 7,5 ml

Opis Juliette has a gun Not a Perfume
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeJuliette has a gun Not a Perfume v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled.

Lastnosti:

  • set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem
  • vsebuje dišavo v polni velikosti in njeno miniaturo
  • miniatura dišave je primerna za v torbico

Vsebina seta:

  • parfumska voda 50 ml
  • parfumska voda 7,5 ml

Sestava

Sestava
ambroksan
Vrsta dišave
lesne, mošusna
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Not a Perfume