Juliette has a gun Not a Perfumeparfumska voda za ženske

Juliette has a gun Not a Perfume parfumska voda za ženske
Juliette has a gun Not a Perfume parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
120,00

Prihranite 27%
100 ml
88,10

Koda: JHG1165 | Na zalogi
1
DPD
sreda 20. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • Članki
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Juliette has a gun Not a Perfume
Sestava

Provokativna parfumska voda za ženske Juliette Has a Gun Not a Perfume je unikatna in moderna dišava, polna poguma. Temelji na zelo enostavni esencialni sestavi. Gre za močno orožje samozavestnih žensk, ki izstopajo v javnosti kot resnično elegantne dame.

Juliette Has a Gun Not a Perfume bo poskrbela za vašo eleganco skozi cel dan in noč, zlasti zahvaljujoč najbolj izraziti sestavini – ambri, ki je provokativna in moderno zasnovana. Karizmatična dišava je polna presenečenja, ki vam ob vsakdanjem življenju pokaže pravo pot.

Steklenička parfumske vode za ženske Juliette Has a Gun Not a Perfume ima enostavno obliko. Bela embalaža z originalnim napisom skriva moč dišeče kompozicije. Vam je všeč čistoča in svežina? Potem ne oklevajte in si privoščite ta aromatični eliksir mladosti.

Sestava

Sestava
ambroksan
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

Pisali smo o Juliette has a gun Not a Perfume
Članki

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Not a Perfume