Juliette has a gun Not a Perfumeparfumska voda za ženske

1×
Juliette has a gun Not a Perfume parfumska voda za ženske
Juliette has a gun Not a Perfume parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
120,00

Prihranite 22%
100 ml
93,90

Koda: JHG1165 | Na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo niche15 in dobite popust 15 % na ceno vašega priljubljenega niche parfuma.
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis parfuma Juliette has a gun Not a Perfume
Sestava

V preprostosti je ne le moč, temveč tudi krasna dišava. Popolnoma novo raven enostavnosti vam omogoči doživeti parfumska voda Juliette Has a Gun Not a Perfume. S tem popolnoma minimalističnim ne-parfumom z lahko dišavo, podobno ambri, ste lahko prepričani, da nikoli ne boste le ena od mnogih.

  • sveža, modna dišava
  • edina dišavna sestavina je sintetična molekula Cetalox
  • zaradi enostavne sestave je skoraj hipoalergena

Zgodba dišave
Cetalox, znan tudi kot ambroksan, se večinoma uporablja kot ena od sestavin baznih not parfuma. Dišava Not a Perfume jo povzdiguje v celi njeni lepoti kot edino dišavno sestavino. Rezultat je minimalistična, čista, elegantna dišava s toni ambre in belega mošusa.

Sestava

Sestava
ambroksan
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

Pisali smo o Juliette has a gun Not a Perfume
Članki

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Recenzija Juliette has a gun Not a Perfume