Juliette has a gun Oil Fiction

parfumska voda uniseks 75 ml

Juliette has a gun Oil Fiction parfumska voda uniseks 75 ml
240,00

Prihranite 41%
75 ml
140,90

Koda: JHG1250 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Juliette has a gun Oil Fiction
75 ml | 140,90

Opis parfuma Juliette has a gun Oil Fiction

Uniseks parfumska voda Juliette has a gun Oil Fiction je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna dišava
  • orientalska dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Sestava
ambroksan, bergamotka, jantar, labdanum, pačuli, papirus, perunika, sandalovina, tuberoza, vanilija, ylang ylang, žafran
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Juliette has a gun

Dišave Juliette Has a Gun so navdihnila dela Williama Shakespearja, vendar tipična renesančna romantika tukaj dobiva sodobne obrise. Celotna zamisel znamke pa simbolizira neodvisnost in svobodo ter ženskam daje v roke čutno orožje, da bi se lahko zoperstavile moškim v na veke trajajočem dvoboju spolov, strasti in ljubezni.

Blagovna znamka Juliette Has a Gun je delo Romana Riccija, vnuka slavne oblikovalke Nine Ricci, katere parfumi so prevzeli svet. V svet lepote se je tako leta 2006 prebila tudi naslednja generacija te družine in se ne boji nasprotovati pravilom sodobnega parfumerstva. Pozornost je požela dišava Juliette Has a Gun Not a Perfume, ki je sestavljena iz ene same sestavine – ambroksana.

Oblika stekleničke, koncept, vreden pozornosti, osebnost glavnega ustvarjalca in celotna podoba naredijo iz blagovne znamke Juliette Has a Gun posebno platformo za ženske, ki se cenijo, se ne bojijo provocirati, pri tem pa rade ostajajo ženske.

Ocena Juliette has a gun Oil Fiction

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!