Kallos Blues Lac

lak za lase z močnim utrjevanjem

Kallos Blues Lac lak za lase z močnim utrjevanjem
Kallos Blues Lac lak za lase z močnim utrjevanjem
Kallos Blues Lac lak za lase z močnim utrjevanjem
750 ml
6,90

Koda: KAL0126 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Kallos Blues Lac
750 ml | 6,90

Opis kozmetike Kallos Blues LacOpis:

Lak za lase Kallos Blues Lac zagotovi lasem popolno in dolgotrajno fiksacijo. Učvrsti tudi zelo zapletene pričeske, fiksira vsak posamezni pramen in lase ohrani na svojem mestu za dolge ure. Pričeske pušča mehke in prožne in enostavno ga izčešete iz las.

Lak za lase Kallos Blues Lac je idealna izbira za oblikovanje kreativnih pričesk. Las ne lepi in ne pušča nobenih vidnih sledi na laseh. Lak lahko na lase nanesete tudi večkrat in boste videli, da bo vaša pričeska ostala popolna ves dan!

Učinki:

  • lasem ponuja ekstra učvrstitev
  • fiksira tudi zapletene in kreativne pričeske
  • enostavno se izčeše in las ne lepi
  • lahko ga nanašate ponovno
  • pričesko pušča prožno in nelepljivo

Tip las:

Lak za lase je namenjen za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:

Lak najprej pretresite in nato ga razpršite na lase iz razdalje 30 cm. Lak je namenjen za uporabo pri zaključnem stilingu.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija

O blagovni znamki Kallos

Blagovna znamka Kallos ponuja cenovno ugodne, hkrati pa tudi kakovostne izdelke za profesionalno nego las, kože in telesa in tudi dekorativno kozmetiko. Podjetje je ustanovil leta 1978 János Kallós v Budimpešti. Kallos ponuja zanesljivost, občutljivost v pristopu do strank in razsežno ponudbo, ki prožno reagira na zahteve trga.

Inovativne izdelke Kallos razvijajo v lastnih laboratorijih s pomočjo najbolj modernih tehnologij. Poudarek dajejo na kakovost osnovnih sestavin in učinkovitih snovi prav tako kot na dizajn embalaž. To vse v skladu z aktualnimi trendi.

Blagovna znamka Kallos je zdaj dostopna v 19 državah sveta in v svoji rojeni Madžarski sodi že leta med vodilne znamke na področju lasne kozmetike. Iz široke ponudbe izdelkov Kallos lahko izbere resnično vsak uporabnik.