Kallos KJMN

lak za suhe in poškodovane lase

Kallos KJMN lak za suhe in poškodovane lase
Kallos KJMN lak za suhe in poškodovane lase
Kallos KJMN lak za suhe in poškodovane lase
400 ml
3,20

Koda: KAL1556 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek kategorije lasna kozmetika v vrednosti vsaj 30 € in kot darilo v košarici lahko izberete izmed nekaj mask KORIKA.
DPD
torek 30. 4. 2019
Kallos KJMN
400 ml | 3,20

Opis kozmetike Kallos KJMNOpis:

Svojim lasem želite dodati obliko, ampak jih nočete obremenjevati s stiling pripravki? Lak za suhe in poškodovane lase Kallos KJMN je namenjen za lase, ki potrebujejo intenzivno nego tudi v primeru stiling pripravkov. Posebna formula Pro-tox s keratinom, kolagenom in hialuronsko kislino neguje slabe in suhe lase z razcepljenimi konicami, medtem ko jim dodaja obliko. Lak Kallos KJMN odpravlja nastanek naelektrenih las, nežno jih učvrsti in pušča lepo sijoče brez občutka lepljenja.

Učinki:

  • neguje slabe in suhe lase z razcepljenimi konicami
  • lase nežno fiksira
  • las ne lepi

Tip las:

Namenjen je za slabe, suhe in poškodovane lase z razcepljenimi konicami.

Navodilo za uporabo:

Razpršite na suhe lase iz razdalje približno 25–30 cm in uredite kot po navadi.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija, Glajenje in ravnanje las, Sijaj in mehkoba

O blagovni znamki Kallos

Blagovna znamka Kallos ponuja cenovno ugodne, hkrati pa tudi kakovostne izdelke za profesionalno nego las, kože in telesa in tudi dekorativno kozmetiko. Podjetje je ustanovil leta 1978 János Kallós v Budimpešti. Kallos ponuja zanesljivost, občutljivost v pristopu do strank in razsežno ponudbo, ki prožno reagira na zahteve trga.

Inovativne izdelke Kallos razvijajo v lastnih laboratorijih s pomočjo najbolj modernih tehnologij. Poudarek dajejo na kakovost osnovnih sestavin in učinkovitih snovi prav tako kot na dizajn embalaž. To vse v skladu z aktualnimi trendi.

Blagovna znamka Kallos je zdaj dostopna v 19 državah sveta in v svoji rojeni Madžarski sodi že leta med vodilne znamke na področju lasne kozmetike. Iz široke ponudbe izdelkov Kallos lahko izbere resnično vsak uporabnik.