Keiko Mecheri Bois Satinparfumska voda uniseks

Keiko Mecheri Bois Satin parfumska voda uniseks 75 ml
Keiko Mecheri Bois Satin parfumska voda uniseks 75 ml
75 ml

Koda: KEM0238 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Keiko Mecheri Bois Satin
Sestava

Uniseks parfumska voda Keiko Mecheri Bois Satin je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • cvetlično-lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
vrtnica, vanilija, jantar, jasmin, lesne note, mandarina, žafran, semiš
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Keiko Mecheri

Luksuzni niche parfumi Keiko Mecheri predstavljajo simbol neskončne ustvarjalnosti in posebnosti. Za nastankom te uspešne kalifornijske blagovne znamke stojita zakonca Keiko in Kamel Mecheri. Njihovo skupno podjetje se je najprej imenovalo Bazaar des Senteurs in se je osredotočalo na izdelke za nego telesa in dišeče sveče.

Po uvedbi prvih treh dišav – Hanae, Te En in Loukhoum se je popularnost podjetja nenavadno razrasla in ti parfumi so postali med strankami popolne uspešnice. Podjetje se je preimenovalo na Keiko Mecheri in se je začelo ukvarjati izključno le z izdelavo parfumov.

Edinstveni parfumi Keiko Mecheri so ustvarjeni na osnovi nežnih principov umetnosti in vsebujejo najbolj kakovostne sestavine. Dišave Keiko Mecheri delujejo prefinjeno, posebno in so navdihnjene z najbolj čistimi čustvi. Gre za izbruh izjemnih vohalnih stimulov in zagotovo bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Recenzija Keiko Mecheri Bois Satin