Keiko Mecheri Iris d´Argent

parfumska voda uniseks 75 ml

Keiko Mecheri Iris d´Argent parfumska voda uniseks 75 ml
75 ml
171,00

Koda: KEM0261 | 1 kos na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Keiko Mecheri Iris d´Argent
75 ml | 171,00

Opis parfuma Keiko Mecheri Iris d´Argent

Uniseks parfumska voda Keiko Mecheri Iris d´Argent je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
cedra, citrusi, hrastov mah, jantar, pačuli, perunika, vetiver
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Keiko MecheriLuksuzni niche parfumi Keiko Mecheri predstavljajo simbol neskončne ustvarjalnosti in posebnosti. Za nastankom te uspešne kalifornijske blagovne znamke stojita zakonca Keiko in Kamel Mecheri. Njihovo skupno podjetje se je najprej imenovalo Bazaar des Senteurs in se je osredotočalo na izdelke za nego telesa in dišeče sveče.

Po uvedbi prvih treh dišav – Hanae, Te En in Loukhoum se je popularnost podjetja nenavadno razrasla in ti parfumi so postali med strankami popolne uspešnice. Podjetje se je preimenovalo na Keiko Mecheri in se je začelo ukvarjati izključno le z izdelavo parfumov.

Edinstveni parfumi Keiko Mecheri so ustvarjeni na osnovi nežnih principov umetnosti in vsebujejo najbolj kakovostne sestavine. Dišave Keiko Mecheri delujejo prefinjeno, posebno in so navdihnjene z najbolj čistimi čustvi. Gre za izbruh izjemnih vohalnih stimulov in zagotovo bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Ocena Keiko Mecheri Iris d´Argent

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!