Keiko Mecheri Muscparfumska voda uniseks

Keiko Mecheri Musc parfumska voda uniseks
Keiko Mecheri Musc parfumska voda uniseks
75 ml
171,00

Koda: KEM0283 | 3 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Keiko Mecheri Musc parfumska voda uniseks
| 1 kos | 171,00
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Keiko Mecheri Musc

Uniseks parfumska voda Keiko Mecheri Musc je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo cel dan

Sestava

Sestava
jantar, jasmin, mošus, orris, sandalovina
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Keiko MecheriLuksuzni niche parfumi Keiko Mecheri predstavljajo simbol neskončne ustvarjalnosti in posebnosti. Za nastankom te uspešne kalifornijske blagovne znamke stojita zakonca Keiko in Kamel Mecheri. Njihovo skupno podjetje se je najprej imenovalo Bazaar des Senteurs in se je osredotočalo na izdelke za nego telesa in dišeče sveče.

Po uvedbi prvih treh dišav – Hanae, Te En in Loukhoum se je popularnost podjetja nenavadno razrasla in ti parfumi so postali med strankami popolne uspešnice. Podjetje se je preimenovalo na Keiko Mecheri in se je začelo ukvarjati izključno le z izdelavo parfumov.

Edinstveni parfumi Keiko Mecheri so ustvarjeni na osnovi nežnih principov umetnosti in vsebujejo najbolj kakovostne sestavine. Dišave Keiko Mecheri delujejo prefinjeno, posebno in so navdihnjene z najbolj čistimi čustvi. Gre za izbruh izjemnih vohalnih stimulov in zagotovo bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Recenzija Keiko Mecheri Musc

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!