Keiko Mecheri Scarlettparfumska voda za ženske

Keiko Mecheri Scarlett parfumska voda za ženske
Keiko Mecheri Scarlett parfumska voda za ženske
75 ml
148,00

Koda: KEM0301 | 2 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Keiko Mecheri Scarlett parfumska voda za ženske
| 1 kos | 148,00
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma Keiko Mecheri Scarlett

Parfumska voda Keiko Mecheri Scarlett je popolna moderna dišava, ki vas bo napolnila z nezgrešljivo karizmo, s katero boste zlahka dosegli svoje cilje.

  • citrusna dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
citrusi, damaščanska vrtnica, mošus, šipek, začimba
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Keiko MecheriLuksuzni niche parfumi Keiko Mecheri predstavljajo simbol neskončne ustvarjalnosti in posebnosti. Za nastankom te uspešne kalifornijske blagovne znamke stojita zakonca Keiko in Kamel Mecheri. Njihovo skupno podjetje se je najprej imenovalo Bazaar des Senteurs in se je osredotočalo na izdelke za nego telesa in dišeče sveče.

Po uvedbi prvih treh dišav – Hanae, Te En in Loukhoum se je popularnost podjetja nenavadno razrasla in ti parfumi so postali med strankami popolne uspešnice. Podjetje se je preimenovalo na Keiko Mecheri in se je začelo ukvarjati izključno le z izdelavo parfumov.

Edinstveni parfumi Keiko Mecheri so ustvarjeni na osnovi nežnih principov umetnosti in vsebujejo najbolj kakovostne sestavine. Dišave Keiko Mecheri delujejo prefinjeno, posebno in so navdihnjene z najbolj čistimi čustvi. Gre za izbruh izjemnih vohalnih stimulov in zagotovo bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Recenzija Keiko Mecheri Scarlett

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!