Kenneth Cole Black

toaletna voda za moške 100 ml

Kenneth Cole Black toaletna voda za moške 100 ml
Kenneth Cole Black toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
33,40

Koda: KEC0023 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Kenneth Cole Black
100 ml | 33,40

Opis parfuma Kenneth Cole Black

Moški parfum Kenneth Cole Black je prva dišava uspešnega oblikovalca Kennetha Cola. Lahko ga karakterizirate kot moško, sadno, seksi in eksotično dišavo, ki v sebi skriva eleganco, energičnost, neboječnost in nenazadnje potencial, da očara svojo okolico z originalnostjo. Je zelo kompleksna in dolgo zdrži.

Glede na to, da gre za relativno provokativno dišavo, bo všeč predvsem mlajšim, modernim moškim, ki radi opozarjajo nase in radi kažejo svojo edinstvenost. Kot že ime pove, se v parfumu Cole Black z določeno kombinacijo sestavin skriva tudi temna plat, ki naredi moškega bolj skrivnostnega.

Po nanosu se kot prvi oglašajo toni sveže mete, mandarine, bazilike in ingverja. Nato prihajajo na vrsto moški toni cedre, lotusovega cveta, muškatnega oreščka in vijolice. Osnovo tvorijo toni redkih vrst lesa, kadila, ambre in vrtnice.

Sestava

Zgornje note
bazilika, ingver, mandarina, meta
Srčne note
cedra, lotos, muškatni orešček, vijolica
Bazne note
ambra, kadilo, les, mošus, usnje
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Kenneth Cole

Parfumi Kenneth Cole | Kenneth Cole – Od leta 1982 lahko srečate blagovno znamko Kenneth Cole, ki jo je ustanovil mož z istim imenom. Oče Kennetha je hotel, da sin postane odvetnik, ampak sin je šel v očetovih stopinjah in nadaljeval v družinskem podjetju. Kenneth Cole uporablja retro elemente v moderni obliki, ki pritegnejo moške različnih interesov in družbenega položaja. Znane so tudi ure Kenneth Cole, ki jih nosi Jessica Alba, Charlize Theron, Sharon Stone in mnogo drugih znanih obrazov. Prva dišava Kenneth Cole je prišla na trg v avgustu 2003, to pa je bila kolonjska voda za moške Black – Kenneth Cole, leto kasneje je prišla dišava za ženske Black For Her – Kenneth Cole.

Ocena Kenneth Cole Black

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!