Kenzo Amour

parfumska voda za ženske 100 ml

21×
Kenzo Amour parfumska voda za ženske 100 ml
Kenzo Amour parfumska voda za ženske 100 ml
116,50

Prihranite 58%
100 ml
48,70

Koda: KZO0011 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 28. 8. 2019
Kenzo Amour
100 ml | 48,70

Opis parfuma Kenzo Amour

Kenzo Amour – naj vas odpihne na skrivnostni Vzhod, v imenu ljubezni, z občutki zaljubljenosti. Amour od Kenza predstavlja pot k ljubezni, pot v globino duše. Tiha in mirna ljubezen v slogu Vzhoda, kjer čas mineva čisto drugače. To je ljubezen, ki daje občutek varnosti in miru v duši. Kenzo Amour je ljubezen, napolnjena s čustvi, cvetovi, drevesom in kadilno bozvelijo.

Parfum Kenzo Amour je skrivnosten in poln toplega občutka, ki ogreje dušo. Primeren je predvsem za hladne in sveže jesenske dni, ali pa ledene in mrzle zimske dni. Takrat razgreje telo, misel in dušo. Daje optimizem in vas popelje v dišeče orientalske dežele.

Če so vam všeč orientalske dišave, potem je gotovo Kenzo Amour tisto, kar iščete, in česar se več ne boste odrekli.

Sestava

Zgornje note
beli čaj, riž
Srčne note
češnjev cvet, heliotrop, plumerija
Bazne note
kadilo, lesne note, mošus, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Kenzo

Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

Recenzija Kenzo Amour

Dodajte novo recenzijo

5.0
21 ocena
15
6
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis