Kenzo Amourparfumska voda za ženske

23×
Kenzo Amour parfumska voda za ženske
Kenzo Amour parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
77,80

Koda: KZO0011 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Kenzo Amour
Sestava

Podajte se na počasno in čutno popotovanje. Ženska parfumska voda Kenzo Amour je skrivnostna in polna toplega občutja, ki greje dušo. Oddaja optimizem in vaše misli ponese v daljne, orientalsko odišavljene pokrajine.

  • čutna cvetlično-lesna dišava
  • za romantične ženske s pustolovsko dušo
  • primerna predvsem za hladnejše in deževne dni

Sestava dišave
Vrhnje note te zapeljive in tople parfumske vode sestavljajo netradicionalni akordi riža in belega čaja. Cvetlične srčne note dišave pripadajo delikatni aromi plumerije, vrtne posončnice in cvetov češnje. Bazne note dišavne sestave skrivajo mošus, kadilo in izrazito lesne tone, ki so omiljeni s sladko vaniljo.

Zgodba dišave
Parfumska voda Kenzo Amour simbolizira ljubezensko pot zaljubljenega para po svetu, polno prijetnih spoznanj in nasmehov. Dišava je bila prvič predstavljena leta 2006, ustvarila jo je parfumarka Daphné Bugey. Steklenička z blagimi, čistimi in čutnimi linijami vabi h glajenju, ptič Kenzo na zunanji škatlici dišave pa simbolizira strastno ljubezen in svobodo potovanj.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
beli čaj, riž
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
plumerija, heliotrop, češnjev cvet
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, vanilija, kadilo, les tanaka
Vrsta dišave
cvetlične, lesne, mošusna

O blagovni znamki Kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

Recenzija Kenzo Amour