KenzoFlower by Kenzo darilni set III. za ženske

Kenzo Flower by Kenzo darilni set III. za ženske
Kenzo Flower by Kenzo darilni set III. za ženske
Novost
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
62,00

Prihranite 27%
45,00

Koda: KZO04283 | Na zalogi

Flower by Kenzo parfumska voda za ženske 30 ml + Flower by Kenzo losjon za telo za ženske 75 ml

1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Pošta Slovenije - Dostava na dom
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Kenzo Flower by Kenzo
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeKenzo Flower by Kenzo v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled.

Lastnosti:

  • parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša
  • odličen za darilo

Vsebina seta:

  • Flower by Kenzo parfumska voda za ženske 30 ml
  • Flower by Kenzo losjon za telo za ženske 75 ml

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

Recenzija Kenzo Flower by Kenzo