Kenzo Flower by Kenzo L'Elixirparfumska voda za ženske

2×
Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir parfumska voda za ženske
Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: KZO1676 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir

Parfumska voda Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za romantično žensko
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
malina, mandarina
Srčne note
cvet pomarančevca, vrtnica
Bazne note
pralina, pudraste note, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Kenzo

Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

Recenzija Kenzo Flower by Kenzo L'Elixir

5.0
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis