KenzoFlower by Kenzo meglica za lase in telo za ženske

Kenzo Flower by Kenzo meglica za lase in telo za ženske
Kenzo Flower by Kenzo meglica za lase in telo za ženske
Priporočena maloprodajna cena
35,90

Prihranite 34%
100 ml
23,50

Koda: KZO04092 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Kenzo Flower by Kenzo
Sestava

Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Pršilo za telo Kenzo Flower by Kenzo Flower by Kenzo bo prava izbira za vsako situacijo. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo najbolje dopolnjevala vašo edinstveno karizmo.

  • cvetlična dišava
  • poudari čutnost vsake ženske
  • ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo

Popolna sestava

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, GERANIOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, FARNESOL, ISOEUGENOL, BHT, PAPAVER RHOEAS PETAL EXTRACT, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, TOCOPHEROL - Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

Recenzija Kenzo Flower by Kenzo