Kenzo Jeu d'Amourparfumska voda za ženske

Kenzo Jeu d'Amour parfumska voda za ženske
Kenzo Jeu d'Amour parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
50 ml
56,50

Koda: KZO0775 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Kenzo Jeu d'Amour
Sestava

Kenzo Jeu D'Amour je očarljiva ženska dišava z navdihom vroče ljubezni. Obdala vas bo s sijočo avro, ki bo za vašo okolico privlačna in se ji ne bo moč upreti.

Cvetno-sadna aroma dišave Kenzo Jeu D'Amour se postopoma odpira z esencami delikatnega čaja, sočnega granatnega jabolka in sladke mandarine. Srčne note dišave sestavljajta mamljiva tuberoza in opojna frezija. Lesna baza dišave je zelo čutna in v sebi skriva blage tone dragocenega mošusa.

Pustite se zapeljati čaru ljubezni in poudarite svojo edinstvenost z žensko dišavo Kenzo Jeu D'Amour, v katere čudovito aromo se boste preprosto zaljubili. Odkrijte novo dimenzije najbolj krhkega čustva in se poigrajte s čarom svoje osebnosti! Ženska dišava Kenzo Jeu D'Amour je polna sreče, ljubezni in dobrega počutja. Na trg je prišla leta 2014.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
čaj, granatno jabolko, rdeča mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
frezija, tuberoza
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
cedra, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, gurmanska

O blagovni znamki Kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

Recenzija Kenzo Jeu d'Amour