Kenzo Homme Boisée

toaletna voda za moške 100 ml

Kenzo Homme Boisée toaletna voda za moške 100 ml
Kenzo Homme Boisée toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: KZO0077 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Kenzo Homme Boisée
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Kenzo Homme Boisée

Kenzo Kenzo pour Homme Boisée je močna lesno-začimbna dišava za moške. Ali sta vam všeč eleganca in luksuz? Niste zadovoljni z navadnimi svežimi parfumi, ki v trenutku prenehajo dišati? Potem izberite nasičen pridih lesa, ki ga dopolnjujejo delikatne začimbe in na koži vašega telesa zdrži neverjetno dolg čas. Parfum Kenzo pour Homme Boisée odseva sijaj prave možatosti. Zapeljiva žametno rjava steklenička odgovarja samotni dišavi. Čutna eleganca in stil. To je naslednja iz serije odličnih dišav, ki so polne moške moči in energije od blagovne znamke Kenzo.

V uvodu vas preseneti izrazita kombinacija bazilike in ledeno sveže mete, ki lahko pritegne pozornost k vaši osebi. V srcu boste našli lahko pikanten koktajl začimb v obliki rožmarina in popra. Nežni in topli podtoni vetiverja in cedre pomirijo vašo misel in ponudijo vam neponovljiv občutek samozavesti in miru.

Parfumi Kenzo so navdihnjeni s svobodnim duhom mladih ljudi in čisto močjo narave. Poskusite močne in opojne vonje cvetov in sadja skupaj z začimbami in dragocenim lesom iz celega sveta. Parfum Kenzo ponuja moške in ženske verzije samosvojih parfumov, ki zadovoljijo predvsem posameznike, ki se ne bojijo soočati se z ovirami vsakdanjega življenja in so samozavestni. Privoščite si parfum Kenzo Kenzo pour Homme Boisée in vas ne bo nič presenetilo. Postanite pogumen in odločen moški, čigav edinstven stil in eleganca postaneta slavna!

Sestava

Zgornje note
bazilika, meta
Srčne note
poper, rožmarin
Bazne note
cedra, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Kenzo

Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

Recenzija Kenzo Homme Boisée

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!