Kenzo Homme Sport Extrêmetoaletna voda za moške

Kenzo Homme Sport Extrême toaletna voda za moške
Kenzo Homme Sport Extrême toaletna voda za moške
100 ml

Koda: KZO2608 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Kenzo Homme Sport Extrême

Toaletna voda za moške Kenzo Kenzo pour Homme Sport Extreme postane vaš družabnik ob zahtevnih športnih aktivnostih. Gre za ekstremno sproščujočo osvežitev, s katero si lahko privoščite pravi esencialni počitek. Ledena, aromatična in lesna dišava za vsakega ljubitelja športa.

Kenzo Kenzo pour Homme Sport Extreme pritegne vašo pozornost zlasti z ledeno meto, poprom in limono. Doživeli boste morske in sveže tone, ki temeljijo na cedri. Toaletna voda za moške bo poglobila vašo naravno moško čutnost.

Originalna je tudi steklenička temnejše barve, ki ima športni pridih. Kenzo Kenzo pour Homme Sport Extreme bo postala vaš energetski naboj, ki spodbudi vaš krvni obtok in vas pripravi za novo akcijo. Uživajte v svobodi in lahkosti, katero vam nudijo posamezne kompozicije dišave Kenzo Kenzo pour Homme Sport Extreme.

Sestava

Zgornje note
limona, meta, poper
Srčne note
elemi, morska voda
Bazne note
cedra, vetiver
Vrsta dišave
aromatične, vodne

O blagovni znamki Kenzo

Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

Recenzija Kenzo Homme Sport Extrême

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!