Kenzo Kenzo Vintage Edition

toaletna voda uniseks 100 ml

Kenzo Kenzo Vintage Edition toaletna voda uniseks 100 ml
Kenzo Kenzo Vintage Edition toaletna voda uniseks 100 ml
100 ml

Koda: KZO0154 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Kenzo Kenzo Vintage Edition
100 ml

Opis parfuma Kenzo Kenzo Vintage Edition

Kenzo Kenzo Vintage Edition je cvetno-lesna dišava, ki je ustvarjena tako za moške kot za ženske. Je bolj topla kot hladna, primerna zlasti za nošenje v hladnih in neprijaznih jesenskih dnevih. Odlično zadiši tudi v iskrivih zasneženih zimskih dnevih.

Dišava Kenzo Vintage Edition se odpira s svežim, sladkim, sadnim vonjem mandarin. Sladkost pa je postopoma nadomeščena. V srcu dišave se namreč pojavijo esence lesa – cedre. Izrazito sestavino dišave predstavljajo cvetni toni heliotropa, ki se spajajo s kremastim vonjem vanilje. Prenežen vonj pa takoj uravnotežijo lesne esence iz samotne osnove dišave.

Ta toaletna voda predstavlja popolno harmonijo klasično ženskih in moških vonjev. Spaja lepoto in eleganco cvetov z naravnostjo lesnih esenc. Skupaj ustvarjajo prijetno žameten občutek, ki je tako tipičen za dišave Kenzo. Dišava je sveža, in hkrati prijetno topla. Veselila bo prav vsakega moškega ali žensko.

Kenzo Vintage Edition je idealna za vse, ki radi poskušajo nove stvari. Odlična bo za te, ki si želijo postati drugačni in originalni. Dišava je navdihnjena s 70. leti. Vsebuje občutke svobode in spontanosti. Simbolizira neodvisnost in veselje do življenja.

Ta toaletna voda spodbuja k vsakodnevnemu nošenju. Je nežno topla in hkrati optimistična in radostna. S takšnimi občutki lahko postane vsak dan poseben, bodisi ga preživite na delu v pisarni bodisi boste lenarili doma.

Sestava

Zgornje note
mandarina
Srčne note
cedra
Bazne note
heliotrop, listi tonke, mošus, vanilija
Vrsta dišave
ostale

O blagovni znamki Kenzo

Parfumi Kenzo | Kenzo je nastalo pod okriljem japonskega oblikovalca Kenzo Takada na začetku 70. let v Parizu in je pozneje v tem desetletju dobilo zelo zanimive rezultate. Kenzo Takada, ki zdaj ima sedemdeset let si je modo priljubil preko modnih revij svojih sester. Trmast japonski mladostnik je šel končno za svojimi cilji kljub nezadovoljstvu družine, ker se je na "normalni" šoli počutil "dolgčasno". Parfumi Kenzo prihajajo na vrsto šele leta 1988, ko je debitiral na primer s kolekcijo Kenzo de Kenzo. Trenutno so parfumi Kenzo znani po vsem svetu, vključno z njegovo edinstveno aromo in splošnim edinstvenim slogom. Danes parfumi Kenzo segajo med najbolj pomembne blagovne znamke. Zanimiv vonj je na primer „zelen in čuten“ Kenzo Parfum D'Ete, ali "orientalski mestni" Kenzo Tokyo za moške, ki želijo eksperimentirati.

Recenzija Kenzo Kenzo Vintage Edition

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!