Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Hommetoaletna voda za moške

Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme toaletna voda za moške
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Novost
100 ml
56,90

Koda: KZO04098 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
torek 3. 11. 2020

Opis parfuma Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme
Sestava

Toaletna voda za moške Kenzo L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme je vabilo k najbolj intenzivnemu življenju. V hipu vas prenese v svet, poln barv, vznemirjenja in svežine. V sebi skriva neverjetno moč in energijo – kot valovi, ki udarjajo ob obalo.

  • vodna dišava s citrusi
  • nastala je po navdihu Hokusajevega Velikega vala
  • idealna za vroče poletne dni

Sestava dišave
Najprej boste začutili energično dišavo mandarine, ki se ji čez hip pridružijo osvežilni vodni toni. Bazne note dišavne sestave so v znamenju mandljevca, ki v sebi meša intenzivnost lesnih akordov skupaj s kremasto mlečno dišavo mandljev.

Zgodba dišave
Dišava L’Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme je nastala po navdihu Velikega vala, legendarnega lesoreza japonskega umetnika Hokusaja, ki ponazarja ogromen val pred obalo Kanagave.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vodne note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mah
Vrsta dišave
vodne

O blagovni znamki Kenzo

Originalnost, kreativnost in kombinacija eksotičnih elementov, ki so povezani z azijsko kulturo. To je prestižna blagovna znamka Kenzo, veliki igralec v svetu mode in parfumov. Moto blagovne znamke doni „za lepši svet“ in v njenih stvaritvah odsevajo energija, veselje, antikonformizem ter navdihi iz narave.

Za blagovno znamko Kenzo stoji modni oblikovalec Kenzo Takada, ki se je z Japonske preselil v Pariz, kjer je leta 1970 odprl svoj prvi butik. Za blagovno znamko Kenzo je značilna kombinacija tradicionalnih japonskih elementov z evropskim slogom in pariško eleganco.

Parfumi Kenzo so točno takšni kot blagovna znamka – igrivi, barvni in domiselni. Najbolj priljubljena dišava Kenzo za ženske je brez dvoma Flower by Kenzo, ki odgovarja na vprašanje „Kako bi dišal mak, če bi sploh imel kakšen vonj?“. Prav tako ne smemo pozabiti na dišavo za ženske s toni vanilje Kenzo Amour, na kolekcijo originalnih dišav Kenzo World ali na dišavo L’Eau Kenzo. Moški spol pa bo navdušila parfumska voda Kenzo Homme.

Recenzija Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Homme