Kiton Mengel za prhanje za moške

Kiton Men gel za prhanje za moške
Kiton Men gel za prhanje za moške
150 ml
11,10

Koda: KIT0191 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

Kiton Men gel za prhanje za moške
| 1 kos | 11,10
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Kiton Men

Gel za prhanje Kiton Men odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Kiton

Luksuzni parfumi Kiton se odlikujejo po svoji kakovosti, odlični obstojnosti in izbrani sestavi. Gre za zelo elegantne dišave, ki lahko odlično dopolnijo vsakega posameznika, ki ima resničen okus in ga ne zadovoljijo navadne dišave.

Prefinjene kompozicije in skrbno izbrane sestavine ustvarjajo resnično nadčasovne arome. Luksuzne stekleničke imajo izjemen dizajn, ki popolnoma ustreza blagovni znamki Kiton.

Kiton je italijansko podjetje, ki je bilo ustanovljeno v Neapelju, njegov sedež pa je v New Yorku. Modna blagovna znamka Kiton je po vsem svetu znana po svojih kakovostnih moških oblekah in drugih oblačilih.

Prva dišava Kiton for Men je bila predstavljena leta 1996 in takoj je dobila velik uspeh. Od tega časa blagovna znamka redno predstavlja svetu nove parfume za moške in tudi za ženske.

Recenzija Kiton Men

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!