Klorane Papyruskrema brez spiranja za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las

Klorane Papyrus krema brez spiranja za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las
Klorane Papyrus krema brez spiranja za glajenje in prehrano suhih in neobvladljivih las
125 ml

Koda: KLO2055 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Klorane Papyrus
LastnostiOpis:

Krema Klorane Papyrus popolnoma gladi posamezna lasna vlakna in pričesko na splošno zgladi – lahko se poslovite od neukrotljivih las. Skozi cel dan nadzoruje aktivnost las, preprečuje njihovo naelektrenje in nastanek krepastih las in pričesko ohranja točno tako, ki si jo želite. Krema izboljša prožnost las in jih učvrsti. Krema brez spiranja Klorane Papyrus lasem dodaja nepremagljiv sijaj in jih pušča lepo mehke in nežne na dotik. Poleg glajenja lasem zagotavlja tudi potreben odmerek hidracije in globinske prehrane. Znebite se neukrotljivih in krepastih las enkrat za vselej. Stavite na kremo Klorane Papyrus.

Učinki:

  • gladi lasna vlakna
  • lase hrani in vlaži
  • preprečuje nastanek krepastih las
  • preprečuje naelektrenje las
  • pričesko fiksira in lasem dodaja volumen
  • lase pušča polne sijaja

Sestava:

  • olje ostrice – lasem dodaja prožnost, volumen in lepo gladi njihovo površino

Tip las:

Krema je primerna za neobvladljive in suhe lase.

Navodilo za uporabo:

Kremo nanesite na umite in z brisačo posušene lase idealno pred njihovim razčesavanjem. Ne spirajte. Za popolno nego suhih in neobvladljivih las uporabljajte kremo skupaj s šamponom, balzamom in masko iz linije Klorane Papyrus.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip las
suhi, za lase brez sijaja
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Učinek
Glajenje in ravnanje las, Prehrana in regeneracija

O blagovni znamki Klorane

Kozmetika Klorane | Francosko dermokozmetično blagovno znamko je leta 1996 ustanovil Pierre Fabre – farmacevt, ki se je zanimal za učinkovitost rastlin. Prvi izdelek serije je bil kamilični šampon, ki je po nekaj inovacijah še vedno del ponudbe blagovne znamke.
Naslednje poglavje se je začelo leto kasneje z uvedbo pripravkov za najmanjše  Klorane Bébé. Vsi izdelki, ki negujejo nežno otroško kožo, vsebujejo eno glavno rastlino – vrtni ognjič. Mamice med izdelki najdejo tako pripravke za higieno kot čistilne robčke, mazila ali pršila za preventivo mozoljev ter negujočo mešanico rastlinskih olj, ki je primerna za masažo dojenčka.
Že od začetka svoje poti ponuja dermokozmetika Klorane izdelke za nego las in lasišča (od izpadanja las po prhljaj, ...), nego kože in nežne otroške kože. Lahko rečemo, da je geslo blagovne znamke – za vsak problem obstaja rastlina. Mangovo maslo, kopriva, rdeč timijan, modri glavinec ali kininovec, to je le zelo kratek seznam rastlinskih virov, ki jih znamka izkorišča.
Velik poudarek je na ekološkem pristopu, trajnostnem razvoju, znižanju porabe energije in zaščiti narave. Rezultat dolgoletne raziskave so učinkoviti izdelki, ki jih stranke uporabljajo z veseljem. Zelo strog kodeks zagotavlja kakovost rastlinskih izvlečkov, njihovo ekološko pridobivanje in učinkovito uporabo v končnem izdelku. Samoumevno je, da blagovna znamka Klorane ne izkorišča nobenih ogroženih rastlinskih vrsti. Nasprotno, Inštitut Klorane ima tri osnovne naloge – ščititi, raziskovati, izobraževati. Podjetje financira različne aktivnosti po vsem svetu, iz katerih lahko izberemo vsaj eno. Portugalska je uspešno posadila ogroženo vrsto rastlin Normania triphylla v sodelovanju z Botaničnim vrtom mesta Funchal in Narodnim botaničnim inštitutom mesta Brest.
Če dajete prednost rastlinski negi, ki je učinkovita, udobna za uporabo in hkrati upošteva naravo, je blagovna znamka Klorane prava izbira za vas.

Recenzija Klorane Papyrus